BW Riviera, ekskluzivna lokacija, pogled na reku, bazen, teretana

Šifra nekretnine : 3440

Prodaja 1.800.000 € - Stan
221.68 m24.0 SobeCG IX/XXV  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Hercegovačka+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

Belgrade Waterfront - BW Riviera, na prvoj liniji luksuza!

U ponudi svetao, prostran stan na 9. spratu sa direktnim pogledom na reku. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na veliku terasu od 57m2, tri spavaće sobe od kojih je jedna master, dva kupatila, toaleta, vešernice i garderobera.

Dvostrano orijentisan stan sa terasom koja je pozicionirana ugaono, tako da stan gleda i na reku i na grad.

BW Riviera je smeštena u prvom redu do reke, sa direktnim pristupom Sava Promenadi, odmah do Kule Beograd, novog simbola prestonice. Osim savršenog okruženja, BW Riviera poseduje najluksuzniji nivo sadržaja za potpuno rasterećen i ispunjen život unutar same zgrade. Ovde vas očekuje wellness i spa centar sa recepcijom, juice barom, bazenom, teretanom, saunom i ostalim opuštajućim spa uslugama.

Uz stan se prodaju i dva garažna mesta po ceni od 40.000 eura po mestu.

Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.
Prodaja stanova Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, stanovi Beograd

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Voz
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija, Podno grejanje
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Telefon, Video nadzor, Alarm,
Nekretnina na mapi

Agent: Miljan Krvavac

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 57

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Najekskluzivnija lokacija, BW Perla, ugaona pozicija

3.0 | 114m2 | 1.200.000 €
BW Perla - na prvoj liniji luksuza. Stan se sastoji od: dnevno boravka sa trpezarijskom i kuhinjom, prostrane terase, tri spavaće sobe, vešernice, dva kupatila i toaleta. Nalazi se u prvom redu zgrada do reke Save, savremenog arhitektonskog rešenja. BW Perla koristi sav potencijal svoje ekskluzivne pozicije. Blizina škole i vrtića, maloprodajnih i ugostiteljskih objekata, Savskog parka, Kule Beograd i TC Galerija. Useljenje i kraj radova je planiran u drugoj polovini 2025. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 40.000,00 EUR. Zgrada ima lobi sa recepcijom, fizičko tehničko obezbeđenje 24/7 i ekskluzivan wellness centar koji raspolaže bazenom, teretanom, saunom i delom za spa usluge. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Riviera, ekskluzivna lokacija, pogled na reku, bazen, teretana

3.0 | 151m2 | 942.888 €
Belgrade Waterfront - BW Riviera, na prvoj liniji luksuza! U ponudi svetao, prostran stan na 12. spratu sa direktnim pogledom na reku. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na veliku terasu od 35m2, dve spavaće sobe od kojih je jedna master, dva kupatila, vešernice i garderobera. Dvostrano orijentisan stan sa terasom koja je pozicionirana ugaono, tako da stan gleda i na reku i na grad. BW Riviera je smeštena u prvom redu do reke, sa direktnim pristupom Sava Promenadi, odmah do Kule Beograd, novog simbola prestonice. Osim savršenog okruženja, BW Riviera poseduje najluksuzniji nivo sadržaja za potpuno rasterećen i ispunjen život unutar same zgrade. Ovde vas očekuje wellness i spa centar sa recepcijom, juice barom, bazenom, teretanom, saunom i ostalim opuštajućim spa uslugama. Bez posredničke nadoknade za kupce. Prodaja stanova Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, stanovi Beograd
Detaljnije
Stan-Prodaja

Kula, pogled na ceo grad, specijalna ponuda

3.0 | 87m2 | 800.888 €
Prodajemo unikatan stan u Kuli St. Regis na prestižnoj lokaciji u kompleksu Beograd na vodi. Stan se nalazi na 25. spratu, sa kojeg se proteže pogled ka reci i ka Ušću, koji se sastoji od ulaznog hodnika koji vodi u prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, dva kupatila, toaleta i vešernice. U ovoj skoro 170 metara visokoj zgradi nalazice se prvoklasni svetski hotel "The St. Regis" Belgrade i dizajnerske stambene jedinice koje nude zaista privilegovan nacin zivota. Zgrada svojim stanarima nudi neograniceni pristup prvoklasnim uslugama i prostorijama hotela, kao sto je soba sa mermernim bazenom, podzemna garaža, spa centar, vrhunski opremljena teretana i salon za odmor, galerija u lobiju, bar i restorani. Bez posredničke nadoknade za kupce
Detaljnije