BW Iris, odlična ponuda, dvostran

Šifra nekretnine : 3366

Prodaja 315.000 € - Stan
80.35 m23.0 SobeCG I/XVIII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

U ponudi odličan stan u novoj zgradi BW Iris u Beogradu na vodi. Stan se nalazi na I spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, terase, spavaće sobe, kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, odlična prilika za investiciju. Zbog svoje spratnosti odličan kako za život tako i kao poslovni prostor.

Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 25.000EUR. Odlična pozicija stana, orijentacija ka unutrašnjem dvorištu i Apollo sportskom centru.

Sa brojnim obrazovnim, kulturnim i rekreativnim sadržajima u blizini, BW Iris i BW Apollo sportski centar nude savršen ambijent za sve generacije, sa modernom dvojezičnom školom, vrtićem, sportskim centrom, teretanom, spa centrom i ostalim sadržajima koji se nalaze u blizini.

U ovoj prodaji zastupamo vlasnika, koji je fizičko lice. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene stana.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj
  • OPIS:Lux,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica, Teretni lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Miljan Krvavac

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 53

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

BW Bonaca, premium lokacija, sa bazenom

2.0 | 65m2 | 314.888 €
Beograd na vodi - BW Bonaca. BW Bonaca predstavlja vrhunac luksuza na jednoj od najekskluzivnijih lokacija u Beogradu. Smeštena uz obalu reke Save, između Kule Beograd i prostranog parka, ova zgrada nudi život na najvišem nivou. BW Bonaca je deo premium stambenog kompleksa, pa tako zajedno sa Kulom Beograd i zgradama BW Bella i BW Dolce, kreira novu arhitektonsku ikonu grada, postavljajući nove standarde luksuznog stanovanja. U prilici smo da vam ponudimo one bedroom stan na drugom spratu, orjentisan ka reci. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, vešernice i velike terase. Prozori od poda do plafona, visina 3,14m, podni konvertori u dnevnoj sobi, inverter klime. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Jedna od ključnih prednosti zgrade BW Bonaca je direktna povezanost sa bazenom dužine 18 metara, koji je okružen zelenilom i pruža pogled na luksuznu pešačku zonu i unutrašnje dvorište. Stanari će uživati u pristupu modernom spa centru, savremeno opremljenoj teretani, svlačionicama sa tuševima, kao i sportskim i rekreativnim sadržajima za decu. Bez posredničke nadoknade za klijente, direktna prodaja! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Metropolitan, odmah useljivo, dvostran, kompletno namešten

3.0 | 70.36m2 | 310.000 €
U ponudi stan u zgradi BW Metropolitan. Vrlo funkcionalan i svetao, dvostrano orijentisan, pogled na reku. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevno-trpezarijskog dela sa direktnim izlazom na terasu, odvojene kuhinje, spavaće sobe, kupatila, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i vešernice. Stan je kompletno namešten novim modernim nameštajem i belom tehnikom koji su uračunati u oglašenu cenu. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 25.000 eura. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od ukupne kupoprodajne cene.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Dedinje, sa dvorištem i parking mestom

3.0 | 87m2 | 320.000 €
Stan sa baštom u ulici Miloja Đaka na Dedinju. Nalazi se u prizemlju novije zgrade. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe, trpezarije sa kuhinjom, dve spavaće sobe od kojih jedna ima zasebno kupatilo sa đakuzijem, još jedno kupatilo i terase koja izlazi u privatno dvorište površine veličine 1 ar. Veoma kvalitetna gradnja, stan uređen po visokim standardim. Prvoklasni parket, švedske vodootporne boje za zid, centralno grejanje. Uz stan se prodaje i apartman od 24m2 kojem se pristupa iz dvorišta i koji trenutno služi kao magacin, ali može funkcionisati kao zasebna celina jer ima sopstveno kupatilo i zaseban ulaz iz zgrade. Cena apartmana je 30.000 eura. U oglašenu cenu stana je uračunato dvorište od 1 ara i parking mesto ispred zgrade. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene
Detaljnije