BW Nota, dvostrano orijentisan, na rate, bez provizije, pogled na Galeriju

Šifra nekretnine : 3297

Prodaja 303.888 € - Stan
74.00 m23.0 SobeCG II/XVII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

U ponudi stan u zgradi BW Nota, odličan raspored, dvostrano orijentisan, svetao funkcionalan. Stan se nalazi na 2. spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Stan ima pogled na Galriju, odličan kao poslovni prostor ili za život.
BW RIma će se nalaziti na poziciji prekoputa Galerije, a u blizini zgrade će biti i Sava Promenada, art centar Ložionica, Kula.

Plaćanje na rate, bez posredničke nadoknade za kupce!

Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Darka Nedović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 73

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Beograd na vodi, BW Echo, odlična investicija

2.0 | 86m2 | 304.888 €
Belgrade Waterfront, zgrada BW Echo. Nudimo vam stan na II spratu koji se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila i vešernice. U blizini zgrade se nalaze Savski park, Sava Promenada,TC Galerija, Kula. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. BW Echo je projektovana kao savremena stambena zgrada srednje visine, sa prodavnicama u prizemlju okrenutim prema ulici, uz dva nivoa podzemne garaže sa 123 parking mesta. Osmišljena je tako da se uz jednu stranu zgrade formira bočno dvorište sa zelenilom, predviđeno za poseban ugođaj svih stanara zgrade. Bez posredničke nadoknade za kupce, klijente Property Broker agencije! Prodaja stanova Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja Beograd
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW King's Park, sa baštom, pogled na Savski park

2.0 | 64m2 | 307.888 €
Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - King's Park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa direktnim izlazom na terasu, trpezarije i kuhinje, spavaće sobe, vešernice, kuptaila. Stan ima privatnu baštu koja ima 6m2 i nalazi se ušuškana između dve terase. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaju i prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu 25.000 eura. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke provizije
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Aurora, lux, moderan, odmah useljiv

2.0 | 55m2 | 295.000 €
U prestižnom naselju Beograd na vodi, u zgradi Aurora nudimo odličan, kompletno namešten stan na 23. spratu. Stan se sastoji od: dnevnog boravka sa trpezarijskim delom, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, vešernice i terase sa izuzetno lepim pogledom na reku. Odmah useljiv. Lepo osvetljen, odlična pozicija u naselju, između parka i reke. Kompletno opremljen kvalitetnim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Uz stan se prodaje garažno mesto po ceni od 25.000 eura. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od ukupne cene.
Detaljnije