Beograd na vodi, BW Echo, odlična investicija

Šifra nekretnine : 2316

Prodaja 304.888 € - Stan
86.00 m22.0 SobeCG II/VIII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Savska+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

Belgrade Waterfront, zgrada BW Echo. Nudimo vam stan na II spratu koji se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila i vešernice. U blizini zgrade se nalaze Savski park, Sava Promenada,TC Galerija, Kula. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS.
Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu.

BW Echo je projektovana kao savremena stambena zgrada srednje visine, sa prodavnicama u prizemlju okrenutim prema ulici, uz dva nivoa podzemne garaže sa 123 parking mesta. Osmišljena je tako da se uz jednu stranu zgrade formira bočno dvorište sa zelenilom, predviđeno za poseban ugođaj svih stanara zgrade.

Bez posredničke nadoknade za kupce, klijente Property Broker agencije!

Prodaja stanova Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja Beograd

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj, Voz
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Darka Nedović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 43

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

BW Sensa, ugaona pozicija, uskoro useljiv

3.0 | 89m2 | 311.888 €
Belgrade Waterfront, BW Sensa - nudimo veliki i prostran stan na VI spratu, sastoji se od: ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, direktnog izlaza na terasu, spavaće sobe, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, vešernice i još jednog kupatila. U blizini se nalaze Savski park, Sava Promenada,TC Galerija. Dvostrano orijentisan, odlična prilika za dobru investiciju. Zbog svoje spratnosti pogodan i za poslovni prostor i kao stambeni. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Očekivani rok za završetak radova i zgrade je drugi kvartal 2025. godine. Bez posredničke nadoknade, direktna prodaja! Prodaja stanova Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Libera, odmah useljiv, sa garažom

3.0 | 72.37m2 | 334.000 €
Nudimo vam nov stan u naselju Beograd na vodi, najnovija zgrada BW Libera. Odličnog rasporeda, vrlo svetao i funckionalan. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Opremljen je kuhinjom sa svojim aparatima, i ugradjenim plakarina, sve uračunato u cenu! Uz stan se prodaje i parking mesto u garaži objekta uz doplatu od 25.000,00 EUR. CG, tri klima uređaja. Smeštena u srcu Park distrikta, BW Libera nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Ova vrhunska kolekcija stanova direktno je pozicionirana prema uređenom zajedničkom dvorištu, a samo je na nekoliko minuta od ključnih atrakcija Beograda. Blizina Kule, Savskog parka, Zimske bajke, TC Galerija, kule Skyline, kule Beograd. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 2%. Stanovi Beograd, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi prodaja
Detaljnije
Stan-Prodaja

Metropolitan, kompletno namešten, pogled na reku

3.0 | 82.5m2 | 335.000 €
Prodajemo potpuno nov, namešten stan u naselju Beograd na vodi, zgrada Metropolitan. Vrlo funkcionalan i svetao. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevno-trpezarijskog dela sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Recepcija i fizičko tehničko obezbedjenje rade 24/7. Nameštaj i bela tehnika u stanu su uračunati u cenu. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 25.000,00 eura. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od ukupne cene.
Detaljnije