Beograd na vodi, BW Echo, odlična investicija

Šifra nekretnine : 2316

Prodaja 243.888 € - Stan
56 m22.0 SobeCG VI/VIII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi Ulica: Savska novogradnja Telefonskih linija: 1 

Belgrade Waterfront, zgrada BW Echo. Nudimo vam stan na VI spratu koji se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. U blizini zgrade se nalaze Savski park, Sava Promenada,TC Galerija, Kula. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS.
Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu.

BW Echo je projektovana kao savremena stambena zgrada srednje visine, sa prodavnicama u prizemlju okrenutim prema ulici, uz dva nivoa podzemne garaže sa 123 parking mesta. Osmišljena je tako da se uz jednu stranu zgrade formira bočno dvorište sa zelenilom, predviđeno za poseban ugođaj svih stanara zgrade.

Bez posredničke nadoknade za kupce, klijente Property Broker agencije!

Prodaja stanova Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja Beograd

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica, Teretni lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

AgentDarka Nedović

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

BW Echo, odlična investicija, bez provizije

2.0 | 56m2 | 236.888 €
Belgrade Waterfront, zgrada BW Echo. Nudimo vam stan na IV spratu koji se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. U blizini zgrade se nalaze Savski park, Sava Promenada,TC Galerija, Kula. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. BW Echo je projektovana kao savremena stambena zgrada srednje visine, sa prodavnicama u prizemlju okrenutim prema ulici, uz dva nivoa podzemne garaže sa 123 parking mesta. Osmišljena je tako da se uz jednu stranu zgrade formira bočno dvorište sa zelenilom, predviđeno za poseban ugođaj svih stanara zgrade. Bez posredničke nadoknade za kupce!!! Prodaja stanova Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja Beograd
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW Quartet 3, useljivo do kraja 2024.

3.0 | 72m2 | 250.888 €
BW Quartet 3- stan na 5.spratu orijentisan ka Savskoj ulici. Sastoji se od: dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Stan je orijentisan prema Savskoj ulici i gleda na uređeno dvorište unutar zgrade. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 25.000,00 EUR. Blizina svih bitnih sadržaja TC Galerije, Save Promenade, Kule. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW Quartet 3, useljivo do kraja 2024.

3.0 | 72m2 | 253.888 €
BW Quartet 3- stan na 7.spratu orijentisan ka Savskoj ulici. Sastoji se od: dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Stan je orijentisan prema Savskoj ulici i gleda na uređeno dvorište unutar zgrade. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 25.000,00 EUR. Blizina svih bitnih sadržaja TC Galerije, Save Promenade, Kule. Recepcija 24/7, obezbeđenje. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene.
Detaljnije