Hram, svetao, dva zasebna stana

Šifra nekretnine : 3320

Prodaja 245.000 € - Stan
75.93 m23.0 SobeCG VIII/IX  Štampaj
Lokacija: Hram Svetog Save+ Ulica: Nevesinjska+ standardna Telefonskih linija: 1 

Posebna ponuda, u Nevesinjskoj ulici na samo par minuta od Hrama Svetog Save. Stan se sastoji od dve jedinice koje funkcionišu kao dva odvojena stana. Uknjiženo kao jedna stambena jedinica. Nalazi se na 8. i 9. spratu i prodaje se zajedno. Jedna jedinica se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, hodnika i zastakljene lodje. Druga jedinica se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe koja se nalazi na galeriji iznad kuhinje, kupatila, ostave i lodja.
Svetle, funkcionalne prostorije sa prelepim pogledom na Hram, na gradsku panoramu, na odličnoj lokaciji u blizini svih potrebnih sadržaja. Na svega par minuta od Hrama, Slavije, odlična povezanost sa svim delovima grada. Održavana zgrada, uredan ulaz.

Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Ranka Jugović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 60

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Belville, svetao, useljiv, namešten

2.0 | 60.36m2 | 245.000 €
U ponudi svetao i funkcionalan stan u jednom od najboljih naselja na Novom Beogradu - Belvillu, zgrada Maslačak. Nalazi se na 4.spratu i sastoji se od: predsoblja, dnevnog boravka, odvojene kuhinje, trpezarije, spavaće sobe, kupatila i lođe. Odličan raspored, adaptilan u dvoiposoban stan, na odličnoj lokaciji. Stan se prodaje opremljen kompletnim nameštajem i belom tehnikom koji su uračunati u oglašenu cenu. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 20.000,00 eura na odličnoj poziciji na par metara od lifta. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Luštica Bay, Centrale, studio

0.5 | 37.48m2 | 231.500 €
Predstavljamo vam novu zgradu u naselju Centrale u okviru Luštica Bay kompleksa. Nalaziće se blizu marine, obale mora i luksuznog hotela Chedi. U ponudi studio stan koji se sastoji od: ulaznog hodnika, kombinovane prostorije sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila. Ono što ovu nekretninu izdvaja od drugih, jeste mogućnost korišćenja privatnog dvorišta od 16m2. Cena stana uključuje standardni paket opremanja - kuhinju sa električnim uređajima visokog kvaliteta, kupatilo sa podnim grejanjem, kao i ormare, što značajno smanjuje trud i cenu opremanja od strane kupca i vreme potrebno za useljenje. Već prisutna dinamična atmosfera u kojoj se život, rad i odmor preklapaju, naselje Centrale nudi sportske objekte, izvrsnu arhitekturu i zelene javne površine. Ovo naselje uskoro će biti unapređeno uslugama od ključnog značaja poput bolnice, škole, policije i vatrogasne službe, kao i mnoštvom barova i restorana i povezivaće sva naselja Luštica Bay-a. Doživite dinamiku centra grada odnosno naselja Centrale koju kreiraju živahne ulice sa šoping jedinicama, restoranima, kafićima i užurbanom Piazzom. Specijalni planovi otplate u periodu od 4 godine. Bez posredničke nadoknade za klijente! Luštica Bay, prodaja Luštica Bay, prodaja stanova primorje
Detaljnije
Stan-Prodaja

Dorćol, adaptibilan, lep raspored

3.0 | 60m2 | 230.000 €
U ponudi stan na Dorćolu u Pančićevoj ulici. Nalazi se na III spratu. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe, odvojene kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i lođe. Stan ima i pripadajući podrum. Izvorno stanje stana, veoma adaptilan, odličan raspored. Zgrada ima dva lifta, okružena je zelenilom i oko zgrade ima parking. U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji škole, vrtići, marketi, Dunavski kej. Odlična povezanost sa drugim delovima grada. Kalemegdan se nalazi na par minuta šetnje. Posrednička naknada koju plaća kupac iznosi 2%
Detaljnije