Studio sa baštom, Centrale, Luštica Bay

Šifra nekretnine : 3175

Prodaja 230.000 € - Stan
39.85 m20.5 Sobepodno Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Radovići+ Ulica: Luštica+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

Izuzetna prilika za kupovinu stana sa pripadajućom baštom. U idiličnom mediteranskom naselju Luštica Bay nudimo Vam ovaj udobni dom. Sastoji se od: predsoblja, kupatila, vešernice, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz kog se izlazi na terasu koja se širi u pripadajuću baštu.

Cena stana uključuje standardni paket opremanja - kuhinju sa električnim uređajima visokog kvaliteta, kupatilo sa podnim grejanjem, kao i ormare, što značajno smanjuje trud i cenu opremanja od strane kupca i vreme potrebno za useljenje.


Već prisutna dinamična atmosfera u kojoj se život, rad i odmor preklapaju, naselje Centrale nudi sportske objekte, izvrsnu arhitekturu i zelene javne površine. Ovo naselje uskoro će biti unapređeno uslugama od ključnog značaja poput bolnice, škole, policije i vatrogasne službe, kao i mnoštvom barova i restorana i povezivaće sva naselja Luštica Bay-a. Doživite dinamiku centra grada odnosno naselja Centrale koju kreiraju živahne ulice sa šoping jedinicama, restoranima, kafićima i užurbanom Piazzom.

Bez posredničke nadoknade za kupca

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Bašta
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija, Podno grejanje
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Video nadzor
Nekretnina na mapi

Agent: Miljan Krvavac

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 46

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Luštica Bay, Centrale, studio

0.5 | 37.48m2 | 231.500 €
Predstavljamo vam novu zgradu u naselju Centrale u okviru Luštica Bay kompleksa. Nalaziće se blizu marine, obale mora i luksuznog hotela Chedi. U ponudi studio stan koji se sastoji od: ulaznog hodnika, kombinovane prostorije sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila. Ono što ovu nekretninu izdvaja od drugih, jeste mogućnost korišćenja privatnog dvorišta od 16m2. Cena stana uključuje standardni paket opremanja - kuhinju sa električnim uređajima visokog kvaliteta, kupatilo sa podnim grejanjem, kao i ormare, što značajno smanjuje trud i cenu opremanja od strane kupca i vreme potrebno za useljenje. Već prisutna dinamična atmosfera u kojoj se život, rad i odmor preklapaju, naselje Centrale nudi sportske objekte, izvrsnu arhitekturu i zelene javne površine. Ovo naselje uskoro će biti unapređeno uslugama od ključnog značaja poput bolnice, škole, policije i vatrogasne službe, kao i mnoštvom barova i restorana i povezivaće sva naselja Luštica Bay-a. Doživite dinamiku centra grada odnosno naselja Centrale koju kreiraju živahne ulice sa šoping jedinicama, restoranima, kafićima i užurbanom Piazzom. Specijalni planovi otplate u periodu od 4 godine. Bez posredničke nadoknade za klijente! Luštica Bay, prodaja Luštica Bay, prodaja stanova primorje
Detaljnije
Stan-Prodaja

Luštica Bay, plaćanje na rate, studio

0.5 | 34.29m2 | 198.000 €
Predstavljamo vam novu zgradu u naselju Centrale u okviru Luštica Bay kompleksa. Nalaziće se blizu marine, obale mora i luksuznog hotela Chedi. U ponudi studio stan koji se sastoji od: ulaznog hodnika, kombinovane prostorije sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila. Ono što ovu nekretninu izdvaja od drugih, jeste mogućnost korišćenja privatnog dvorišta od 5,96m2. Cena stana uključuje standardni paket opremanja - kuhinju sa električnim uređajima visokog kvaliteta, kupatilo sa podnim grejanjem, kao i ormare, što značajno smanjuje trud i cenu opremanja od strane kupca i vreme potrebno za useljenje. Već prisutna dinamična atmosfera u kojoj se život, rad i odmor preklapaju, naselje Centrale nudi sportske objekte, izvrsnu arhitekturu i zelene javne površine. Ovo naselje uskoro će biti unapređeno uslugama od ključnog značaja poput bolnice, škole, policije i vatrogasne službe, kao i mnoštvom barova i restorana i povezivaće sva naselja Luštica Bay-a. Doživite dinamiku centra grada odnosno naselja Centrale koju kreiraju živahne ulice sa šoping jedinicama, restoranima, kafićima i užurbanom Piazzom. Specijalni planovi otplate u periodu od 4 godine. Bez posredničke nadoknade za klijente! Luštica Bay, prodaja Luštica Bay, prodaja stanova primorje
Detaljnije