Luštica Bay, plaćanje na rate, studio

Šifra nekretnine : 3173

Prodaja 198.000 € - Stan
34.29 m20.5 SobeCG Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Radovići+ Ulica: Luštica+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2026 

Predstavljamo vam novu zgradu u naselju Centrale u okviru Luštica Bay kompleksa. Nalaziće se blizu marine, obale mora i luksuznog hotela Chedi. U ponudi studio stan koji se sastoji od: ulaznog hodnika, kombinovane prostorije sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila. Ono što ovu nekretninu izdvaja od drugih, jeste mogućnost korišćenja privatnog dvorišta od 5,96m2.

Cena stana uključuje standardni paket opremanja - kuhinju sa električnim uređajima visokog kvaliteta, kupatilo sa podnim grejanjem, kao i ormare, što značajno smanjuje trud i cenu opremanja od strane kupca i vreme potrebno za useljenje.


Već prisutna dinamična atmosfera u kojoj se život, rad i odmor preklapaju, naselje Centrale nudi sportske objekte, izvrsnu arhitekturu i zelene javne površine. Ovo naselje uskoro će biti unapređeno uslugama od ključnog značaja poput bolnice, škole, policije i vatrogasne službe, kao i mnoštvom barova i restorana i povezivaće sva naselja Luštica Bay-a. Doživite dinamiku centra grada odnosno naselja Centrale koju kreiraju živahne ulice sa šoping jedinicama, restoranima, kafićima i užurbanom Piazzom.

Specijalni planovi otplate u periodu od 4 godine.

Bez posredničke nadoknade za klijente!

Luštica Bay, prodaja Luštica Bay, prodaja stanova primorje

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa, Terasa
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija, Podno grejanje
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Rampa za invalidska kolica
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Ranka Jugović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 64

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Studio sa baštom, Centrale, Luštica Bay

0.5 | 39.85m2 | 230.000 €
Izuzetna prilika za kupovinu stana sa pripadajućom baštom. U idiličnom mediteranskom naselju Luštica Bay nudimo Vam ovaj udobni dom. Sastoji se od: predsoblja, kupatila, vešernice, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz kog se izlazi na terasu koja se širi u pripadajuću baštu. Cena stana uključuje standardni paket opremanja - kuhinju sa električnim uređajima visokog kvaliteta, kupatilo sa podnim grejanjem, kao i ormare, što značajno smanjuje trud i cenu opremanja od strane kupca i vreme potrebno za useljenje. Već prisutna dinamična atmosfera u kojoj se život, rad i odmor preklapaju, naselje Centrale nudi sportske objekte, izvrsnu arhitekturu i zelene javne površine. Ovo naselje uskoro će biti unapređeno uslugama od ključnog značaja poput bolnice, škole, policije i vatrogasne službe, kao i mnoštvom barova i restorana i povezivaće sva naselja Luštica Bay-a. Doživite dinamiku centra grada odnosno naselja Centrale koju kreiraju živahne ulice sa šoping jedinicama, restoranima, kafićima i užurbanom Piazzom. Bez posredničke nadoknade za kupca
Detaljnije
Stan-Prodaja

Luštica Bay, Centrale, studio

0.5 | 37.48m2 | 231.500 €
Predstavljamo vam novu zgradu u naselju Centrale u okviru Luštica Bay kompleksa. Nalaziće se blizu marine, obale mora i luksuznog hotela Chedi. U ponudi studio stan koji se sastoji od: ulaznog hodnika, kombinovane prostorije sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila. Ono što ovu nekretninu izdvaja od drugih, jeste mogućnost korišćenja privatnog dvorišta od 16m2. Cena stana uključuje standardni paket opremanja - kuhinju sa električnim uređajima visokog kvaliteta, kupatilo sa podnim grejanjem, kao i ormare, što značajno smanjuje trud i cenu opremanja od strane kupca i vreme potrebno za useljenje. Već prisutna dinamična atmosfera u kojoj se život, rad i odmor preklapaju, naselje Centrale nudi sportske objekte, izvrsnu arhitekturu i zelene javne površine. Ovo naselje uskoro će biti unapređeno uslugama od ključnog značaja poput bolnice, škole, policije i vatrogasne službe, kao i mnoštvom barova i restorana i povezivaće sva naselja Luštica Bay-a. Doživite dinamiku centra grada odnosno naselja Centrale koju kreiraju živahne ulice sa šoping jedinicama, restoranima, kafićima i užurbanom Piazzom. Specijalni planovi otplate u periodu od 4 godine. Bez posredničke nadoknade za klijente! Luštica Bay, prodaja Luštica Bay, prodaja stanova primorje
Detaljnije