BW Quartet 3, pogled na Savski park, useljivo 2024.godine

Šifra nekretnine : 3082

Prodaja 414.888 € - Stan
115.00 m24.0 SobeCG I/VIII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Savska+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Belgrade Waterfront naselja - BW Quartet 3. Stan se nalazi na 1.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, velikog dnevnog boravka sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i vešernice. Odlična ponuda, zgrada uz park, zapadna orijentacija, osunčan stan. Nesmetan pogled na Savski park. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu.
Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom.

Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente.
Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • INFRASTRUKTURA:Topla voda
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Darka Nedović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 45

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

BW Metropolitan, ugaona pozicija, odmah useljiv

3.0 | 89.88m2 | 404.460 €
U ponudi izuzetno funkcionalan i svetao stan u zgradi Metropolitan. Stan se nalazi na 1. spratu i sastoji se od predsoblja, dnevne sobe sa direktnim izlazom na terasu, trpezarije, kuhinje, dve spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na trasu, dva kupatila i vešernice. Stan ima ugaonu poziciju i odličan raspored prostorija. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 25.000 eura. Zgrada je moderno dizajnirana i opremljena sa svim neophodnim sadržajima za komforan život. Na raspolaganju su vam garaža, lift i obezbeđenje 24 sata dnevno. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini prodavnica, restorana, parkova i drugih društvenih sadržaja. U ovoj prodaji zastupamo privatnog vlasnika i posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Eterna, pogled na park, uskoro useljivo

4.0 | 115.66m2 | 426.888 €
Beograd na vodi, zgrada BW Eterna - useljivo ove godine. Izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.691 e/m2. Stan se nalazi na VII spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, garderobera i vešernice. Stan je orijentisan ka parku, svaka prostorija ima direktan pogled na Savski park. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Rok završetka izgradnje je poslednji kvartal ove godine, uskoro useljivo! Mogućnost kupovine više garažnih mesta uz doplatu. Bez posredničke nadoknade za kupce Prodaja stanova Beograd, продажа квартир в Белграде на воде.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Quartet 3, pogled na park, uskoro useljivo

4.0 | 115.64m2 | 428.888 €
Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Belgrade Waterfront naselja - BW Quartet 3. Cena po kvadratu je 3.709 eura/m2. Stan se nalazi na 6.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, velikog dnevnog boravka sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta i vešernice. Odlična ponuda, zgrada uz park, pogled na Savski park. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi
Detaljnije