Šifra nekretnine : 2714

Izdavanje 3.000 € - Stan
123.00 m24.0 SobeCG XXI/XXIII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Hercegovačka+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 namešten+ 

Izdajemo nov stan u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Aqua. Kompletno opremljen novim, modernim nameštajem i belom tehnikom (Bosch).
Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i terasom, wc-a.
Vrlo svetao, prostran i funkcionalan. Pogled na reku i Kulu iz celog stana i iz svih prostorija. Odmah useljiv. U cenu zakupa je uračunato parking mesto u garaži objekta.

BW Aqua je jedna od najnovijih završenih stambenih zgrada u Belgrade Waterfront naselju. Pozicionirana između reke Save i BW parka, u blizini pešačke, biciklističke staze, dečijih igrališta, TC Galerija kao i Kule. Odlična lokacija. Recepcija, fizičko-tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. Mogućnost korigovanja cene za višemesečno plaćanje unapred. Odmah useljiv.

Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux, ,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm, , ,
Nekretnina na mapi

Agent: Sara Drobnjaković

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 59

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Izdavanje

BW Aqua, lux, pogled na reku, odmah useljiv

4.0 | 123m2 | 3.200 €
Izdajemo nov stan u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Aqua. Kompletno opremljen novim, modernim nameštajem i belom tehnikom (Bosch). Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i terasom, wc-a. Vrlo svetao, prostran i funkcionalan. Pogled na reku i Kulu iz celog stana i iz svih prostorija. Odmah useljiv. U cenu zakupa je uračunato parking mesto u garaži objekta. Kompletna bela tehnika, Bosch mašina za pranje veša, Bosch mašina za sušenje veša. Mogućnost korigovanja cene za višemesečno plaćanje unapred. BW Aqua je jedna od najnovijih završenih stambenih zgrada u Belgrade Waterfront naselju. Pozicionirana između reke Save i BW parka, u blizini pešačke, biciklističke staze, dečijih igrališta, TC Galerija kao i Kule. Odlična lokacija. Recepcija, fizičko-tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Senjak, kvalitetan stan sa stilom, za pp

5.0 | 266m2 | 1.950 €
Prostran i lepo osvetljen luksuzan stan na Senjaku, u Temišvarskoj ulici. Vrlo funkcionalan, polunamešten stilskim nameštajem. Idealan za poslovni prostor, pogodan za razne vrste delatnosti: poslovne i advokatske kancelarije, edukativne škole, salone lepote, predstavništva kompanija itd. Sastoji se od dva nivoa suteren i visoko prizemlje. Suteren ima 84m2 i sastoji se od: dve prostrane prostorije, kuhinje, pomoćne prostorije, kupatila. Prizemlje ima 182m2 i sastoji se od: antrea, prostorije koja je pogodna za recepciju, prostorije koja može biti sala, terase, kupatila, dve kancelarije i toaleta. Grejanje je na GAS i struju. Veliko, uređeno i lepo dvorište sa velikom terasom. U blizini se nalazi više parking mesta (javnih). Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Stan-Izdavanje

BW Metropolitan, odličan kao pp, odmah useljiv

3.0 | 88m2 | 1.800 €
Izdajemo vrlo funkcionalan stan sa dve spavaće sobe u prestižnom naselju Belgrade Waterfront, u zgradi Metropolitan. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevno-trpezarijskog dela, kuhinje, sobe, kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Vrlo svetao, dobrog rasporeda. Zbog svoje spratnosti, odličan kao poslovni prostor, direktan pogled na ulicu. Pogodan za razne vrste delatnosti. Više parking mesta ispred zgrade samo za stanare. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine. Stanovi Beograd na vodi, izdavanje stanova Beograd na vodi, Аренда квартир в Белграде
Detaljnije