Senjak, kvalitetan stan sa stilom, za pp

Šifra nekretnine : 2919

Izdavanje 1.950 € - Stan
266.00 m25.0 SobeCG-GAS Visoko prizemlje  Štampaj
Lokacija: Senjak+ Ulica: Temišvarska+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 polunamešten 

Prostran i lepo osvetljen luksuzan stan na Senjaku, u Temišvarskoj ulici. Vrlo funkcionalan, polunamešten stilskim nameštajem.
Idealan za poslovni prostor, pogodan za razne vrste delatnosti: poslovne i advokatske kancelarije, edukativne škole, salone lepote, predstavništva kompanija itd.

Sastoji se od dva nivoa suteren i visoko prizemlje. Suteren ima 84m2 i sastoji se od: dve prostrane prostorije, kuhinje, pomoćne prostorije, kupatila.
Prizemlje ima 182m2 i sastoji se od: antrea, prostorije koja je pogodna za recepciju, prostorije koja može biti sala, terase, kupatila, dve kancelarije i toaleta.
Grejanje je na GAS i struju. Veliko, uređeno i lepo dvorište sa velikom terasom.

U blizini se nalazi više parking mesta (javnih).
Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking (više mesta), Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV,
Nekretnina na mapi

Agent: Miljan Krvavac

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 31

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Izdavanje

BW Aqua, lux, odmah useljiv

3.0 | 81m2 | 1.650 €
Belgrade Waterfront, Aqua building, immediately available 2 bedrooms apartment. Luxuriously equipped with the latest and most modern furniture and appliances. Izdajemo nov stan u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Aqua. Kompletno opremljen novim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Vrlo svetao, prostran i funkcionalan. U cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. Odmah useljiv. Dvostrana orjentacija, vrlo funkcionalan i prostran. Uređen sa ukusom. Useljiv odmah. BW Aqua je jedna od najnovijih završenih stambenih zgrada u Belgrade Waterfront naselju. Pozicionirana između reke Save i BW parka, u blizini pešačke, biciklističke staze, dečijih igrališta, TC Galerija kao i Kule. Odlična lokacija. Recepcija, fizičko-tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. Mogućnost korigovanja cene za višemesečno plaćanje unapred. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Stan-Izdavanje

BW Sole, pogled na Galeriju i Kulu, pp

3.0 | 78m2 | 1.600 €
U zgradi BW Sole nudimo odličan, polunamešten stan na 11.spratu. Sastoji se od: ulaznoog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Stan je opremljen kuhinjskim elementima, belom tehnikom, ugradnim ormarima i rasvetom. Vrlo svetao, prostran i funkcionalan, sa pogledom na Kulu i Galeriju. CG, tri klima uređaja. U oglašenu cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto. Recepcija, lobi, fizičko-tehničko obezbeđenje, video nadzor. Blizina TC Galerija, Kule Beograd, Kule Skyline, brojnih prodavnica i marketa, apoteka. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Stan-Izdavanje

BW Simfonija, namešten, garažno mesto

3.0 | 74m2 | 1.600 €
Odmah useljiv stan u zgradi BW Simfonija sa pogledom na reku. Veoma svetao, dvostrano orijentisan, funkcionalan. Nalazi se na 4. spratu. nove zgrade sa recepcijom i obezbeđenjem. Sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice i terase. Stan se izdaje potpuno namešten kvalitetnim nameštajem i kompletnom belom tehnikom. U cenu zakupa je uračunato i garažno mesto. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije