Senjak, kvalitetan stan sa stilom, za pp

Šifra nekretnine : 2919

Izdavanje 1.950 € - Stan
266.00 m25.0 SobeCG-GAS Visoko prizemlje  Štampaj
Lokacija: Senjak+ Ulica: Temišvarska+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 polunamešten 

Prostran i lepo osvetljen luksuzan stan na Senjaku, u Temišvarskoj ulici. Vrlo funkcionalan, polunamešten stilskim nameštajem.
Idealan za poslovni prostor, pogodan za razne vrste delatnosti: poslovne i advokatske kancelarije, edukativne škole, salone lepote, predstavništva kompanija itd.

Sastoji se od dva nivoa suteren i visoko prizemlje. Suteren ima 84m2 i sastoji se od: dve prostrane prostorije, kuhinje, pomoćne prostorije, kupatila.
Prizemlje ima 182m2 i sastoji se od: antrea, prostorije koja je pogodna za recepciju, prostorije koja može biti sala, terase, kupatila, dve kancelarije i toaleta.
Grejanje je na GAS i struju. Veliko, uređeno i lepo dvorište sa velikom terasom.

U blizini se nalazi više parking mesta (javnih).
Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking (više mesta), Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV,
Nekretnina na mapi

Agent: Miljan Krvavac

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 46

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Izdavanje

BW Metropolitan, odličan kao pp, odmah useljiv

3.0 | 88m2 | 1.800 €
Izdajemo vrlo funkcionalan stan sa dve spavaće sobe u prestižnom naselju Belgrade Waterfront, u zgradi Metropolitan. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevno-trpezarijskog dela, kuhinje, sobe, kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Vrlo svetao, dobrog rasporeda. Zbog svoje spratnosti, odličan kao poslovni prostor, direktan pogled na ulicu. Pogodan za razne vrste delatnosti. Više parking mesta ispred zgrade samo za stanare. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine. Stanovi Beograd na vodi, izdavanje stanova Beograd na vodi, Аренда квартир в Белграде
Detaljnije
Stan-Izdavanje

BW Aqua, useljiv, prostran, lux

3.0 | 80.35m2 | 1.750 €
Izdajemo nov stan u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Aqua. Kompletno opremljen novim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Vrlo svetao, prostran i funkcionalan. U cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. Klima uređaji u dnevnom boravku i sobama, u jednom kupatilu je kada u drugom tuš kabina. Miran kraj, pogled na Savski park. Dvostrano orjentisan. Useljiv odmah. BW Aqua je jedna od najnovijih završenih stambenih zgrada u Belgrade Waterfront naselju. Pozicionirana između reke Save i BW parka, u blizini pešačke, biciklističke staze, dečijih igrališta, TC Galerija kao i Kule. Odlična lokacija. Recepcija, fizičko-tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. Mogućnost korigovanja cene za višemesečno plaćanje unapred. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Beograd na vodi, BW Aqua, lux

3.0 | 80.35m2 | 1.750 €
Izdajemo nov stan u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Aqua. Kompletno opremljen novim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Vrlo svetao, prostran i funkcionalan. U cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. Slobodan od 01. septembra. BW Aqua je jedna od najnovijih završenih stambenih zgrada u Belgrade Waterfront naselju. Pozicionirana između reke Save i BW parka, u blizini pešačke, biciklističke staze, dečijih igrališta, TC Galerija kao i Kule. Odlična lokacija. Recepcija, fizičko-tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. Mogućnost korigovanja cene za višemesečno plaćanje unapred. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije