BW King's Park, sa baštom, pogled na Savski park

Šifra nekretnine : 2525

Prodaja 307.888 € - Stan
64.00 m22.0 SobeCG Prizemlje/XV  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - King's Park.
Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa direktnim izlazom na terasu, trpezarije i kuhinje, spavaće sobe, vešernice, kuptaila.

Stan ima privatnu baštu koja ima 6m2 i nalazi se ušuškana između dve terase.

Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaju i prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije.

Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu 25.000 eura.

Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke provizije

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Agent: Ranka Jugović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 67

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

BW Metropolitan, odmah useljivo, dvostran, kompletno namešten

3.0 | 70.36m2 | 310.000 €
U ponudi stan u zgradi BW Metropolitan. Vrlo funkcionalan i svetao, dvostrano orijentisan, pogled na reku. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevno-trpezarijskog dela sa direktnim izlazom na terasu, odvojene kuhinje, spavaće sobe, kupatila, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i vešernice. Stan je kompletno namešten novim modernim nameštajem i belom tehnikom koji su uračunati u oglašenu cenu. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 25.000 eura. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od ukupne kupoprodajne cene.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Nota, dvostrano orijentisan, na rate, bez provizije, pogled na Galeriju

3.0 | 74m2 | 312.888 €
U ponudi stan u zgradi BW Nota, odličan raspored, svetao funkcionalan. Stan se nalazi na 4. spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Stan ima pogled na Galriju, odličan kao poslovni prostor ili za život. BW Nota će se nalaziti na poziciji prekoputa Galerije, a u blizini zgrade će biti i Sava Promenada, art centar Ložionica, Kula. Plaćanje na rate, bez posredničke nadoknade za kupce! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi
Detaljnije
Stan-Prodaja

Dedinje, sa dvorištem i parking mestom

3.0 | 87m2 | 320.000 €
Stan sa baštom u ulici Miloja Đaka na Dedinju. Nalazi se u prizemlju novije zgrade. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe, trpezarije sa kuhinjom, dve spavaće sobe od kojih jedna ima zasebno kupatilo sa đakuzijem, još jedno kupatilo i terase koja izlazi u privatno dvorište površine veličine 1 ar. Veoma kvalitetna gradnja, stan uređen po visokim standardim. Prvoklasni parket, švedske vodootporne boje za zid, centralno grejanje. Uz stan se prodaje i apartman od 24m2 kojem se pristupa iz dvorišta i koji trenutno služi kao magacin, ali može funkcionisati kao zasebna celina jer ima sopstveno kupatilo i zaseban ulaz iz zgrade. Cena apartmana je 30.000 eura. U oglašenu cenu stana je uračunato dvorište od 1 ara i parking mesto ispred zgrade. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene
Detaljnije