Tržište nekretnina-najnovije vesti

Upravljanje nekretninama

Osim u posredovanju, na nas se možete osloniti i u upravljanju vašim nekretninama. Ukoliko ne želite ili ne možete da brinete o nekretnini jer živite u inostranstvu, previše ste zauzeti ili jednostavno želite da je izdate uz minimalan angažman sa vaše strane, mi preuzimamo brigu o vašoj nekretnini. Read more

Agencija PROPERTY BROKER ovlašćeni predstavnik prodaje Belgrade Waterfront

Belgrade Waterfront, poznat još i kao Beograd na vodi, je novi urbani centar vredan 3 milijarde američkih dolara i smešten na 1.8 miliona kvadratnih metara, koji razvija kompanija Eagle Hills. Belgrade Waterfront nudi stambeni i poslovni prostor svetskog nivoa i biće najveća šoping destinacija na Balkanu.
U sklopu projekta će se nalaziti hoteli svetske klase, mesta za kulturu, obrazovne institucije, moderni zdravstveni centri i širok spektar atrakcija i objekata za odmor i zabavu.
Agencija PROPERTY BROKER autorizivana je kao ovlašćeni predstavnik prodaje projekta . Za naše kupce stanova u ovom projektu usluge posredovanje se ne naplaćuju!
Read more

Property Broker dobitnik nagrade BW Silver Agency 2018

U aprilu 2018-e godine započeli smo saradnju kao ovlašćeni predstavnik prodaje sa najvećim stambeno poslovnim projektom na Balkanu, Belgrade Waterfront-om. Verovali smo iskreno u projekat, tu veru smo preneli i našim klijentima koji su postali zadovoljni kupci stanova u ovom predivnom urbanom centru.
Read more