BW Metropolitan, namešten, odmah useljiv,

Šifra nekretnine : 3153

Prodaja 260.000 € - Stan
55.00 m22.0 SobeCG XVI/XVII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2021 

U zgradi Metropoltan, u naselju Beograd na vodi, nudimo vam vrlo lep i kompletno opremljen dvosoban stan. Opremljen je kvalitetnim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase, kupatila, spavaće sobe i vešernice. Odmah useljiv. Uz stan je obavezna kupovina garažnog mesta po ceni od 25.000 eura. Izuzetno svetao i funkcionalan. Odmah useljiv.

Jedna od najbolje izvedenih zgrada u naselju Belograd na vodi, pozicionirana na samo par minuta od Kalemegdana ili Kule Beograd, neposredno do reke Save.
Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2%.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift, Teretni lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Ranka Jugović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 45

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Beograd na vodi, BW Echo, odlična investicija

2.0 | 56m2 | 253.888 €
Belgrade Waterfront, zgrada BW Echo. Nudimo vam stan na VI spratu koji se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. U blizini zgrade se nalaze Savski park, Sava Promenada,TC Galerija, Kula. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. BW Echo je projektovana kao savremena stambena zgrada srednje visine, sa prodavnicama u prizemlju okrenutim prema ulici, uz dva nivoa podzemne garaže sa 123 parking mesta. Osmišljena je tako da se uz jednu stranu zgrade formira bočno dvorište sa zelenilom, predviđeno za poseban ugođaj svih stanara zgrade. Bez posredničke nadoknade za kupce, klijente Property Broker agencije! Prodaja stanova Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja Beograd
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW King's Park, dvosoban, bez provizije

2.0 | 55m2 | 252.888 €
U ponudi penthaus na 11.spratu zgrade BW King`s Park na ugaonoj poziciji sa pogledom na Savski park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe koja izlazi na terasu, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaće prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za kupce!
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Eden, odlična prilika, plaćanje na rate

2.0 | 55m2 | 269.888 €
Dobrodošli u BW Eden, mesto gde su čuda moguća. Stan se nalazi na 15. spratu orijentisan je ka reci. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Odlična pozicija u naselju, odmah pored sportskog centra Apollo. U blizini će se nalaziti škola, vrtić, pozorište. Mogućnost kupovine garažnog mesta, uz doplatu. Bez posredničke nadoknade za kupce! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi
Detaljnije