Dolce Vita, trostrano orijentisan, dve terase

Šifra nekretnine : 2801

Prodaja 813.351 € - Stan
176.05 m24.0 SobeCG VII/VIII  Štampaj
Lokacija: Tošin Bunar+ Ulica: Tošin bunar+ u izgradnji Telefonskih linija: 1 

Dolce Vita- premium stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu u okviru kojeg nudimo stan na sedmom spratu, jugozapadno orijentisan koji se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, hodnika, tri spavaće sobe, tri kupatila, ostave i dve terase ukupne površine 30,85 m2 na koje imaju izlaz sve sobe u stanu.

Zgrada Dolce Vita će se nalaziti na raskrsnici Milutina Milankovića i Tošinog bunara, u prednjem delu novogradnje će se nalaziti luksuzni hotel sa 5 zvezdica, Stanari zgrade će imati pristup raznim sadržajima kao što su: Spa centar, igraonica za decu, parkić, teretana, restoran, bazen sa otvorenim pogledom, teniski teren. Garaža je na tri nivoa sa punjačima za elektirčna vozila, ostavama i prostorijama za bicikla.

Poseban plan otplate za kupce u izgradnji na šest rata koje prate tokove gradnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava,
  • INFRASTRUKTURA:Topla voda
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Miljan Krvavac

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 31

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Dolce Vita, premium kompleks, pdv uključen,

4.0 | 141.01m2 | 550.644 €
Dolce Vita- premium stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu u okviru kojeg nudimo stan na četvrtom spratu, orijentisan jugozapadno koji se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe dva kupatila, ostave i terase od 19,94 m2. Zgrada Dolce Vita će se nalaziti na raskrsnici Milutina Milankovića i Tošinog bunara, u prednjem delu novogradnje će se nalaziti luksuzni hotel sa 5 zvezdica, Stanari zgrade će imati pristup raznim sadržajima kao što su: Spa centar, igraonica za decu, parkić, teretana, restoran, bazen sa otvorenim pogledom, teniski teren. Garaža je na tri nivoa sa punjačima za elektirčna vozila, ostavama i prostorijama za bicikla. Poseban plan otplate za kupce u izgradnji na šest rata koje prate tokove gradnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Dolce Vita, premium stambeni kompleks,

4.0 | 124.21m2 | 512.366 €
Dolce Vita- premium stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu u okviru kojeg nudimo stan na šestom spratu, južno orijentisan koji se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, hodnika, tri spavaće sobe dva kupatila, i terase od 24 m2 na koju imaju izlaz sve sobe u stanu. Zgrada Dolce Vita će se nalaziti na raskrsnici Milutina Milankovića i Tošinog bunara, u prednjem delu novogradnje će se nalaziti luksuzni hotel sa 5 zvezdica, Stanari zgrade će imati pristup raznim sadržajima kao što su: Spa centar, igraonica za decu, parkić, teretana, restoran, bazen sa otvorenim pogledom, teniski teren. Garaža je na tri nivoa sa punjačima za elektirčna vozila, ostavama i prostorijama za bicikla. Poseban plan otplate za kupce u izgradnji na šest rata koje prate tokove gradnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Uknjižen, fukncionalan, sa garažom

3.0 | 75m2 | 220.000 €
U ponudi stan na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu, u ulici Milutina Milankovića. Stan je renoviran, nalazi na 3. spratu zgrade sa dva lifta i sastoji se od: dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i dve lođe. Stan je prostran, funkcionalan, odlična prilika za investiciju. U blizini se nalaze vrtići, škole, marketi kao i svi ostali potrebni sadržaji za život. Odlična povezanost sa svim delovima grda. Uz stan je moguće kupiti i garažu po ceni od 20.000,00 EUR. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.
Detaljnije