Centar, lux, kao pp ili za život

Šifra nekretnine : 2710

Izdavanje 1.000 € - Stan
60.00 m23.0 SobeEG Prizemlje/V  Štampaj
Lokacija: Zeleni venac+ Ulica: Maršala Birjuzova+ Telefonskih linija: 1 polunamešten 

U ponudi stan na odličnoj lokaciji u ulici Maršala Birjuzova koji se izdaje kao poslovni prostor. Stan se sastoji od tri prostorije - kancelarije, predsoblja, čajne kuhinje, dva kupatila i pripadajućeg dvorišta. Stan se koristio kao škola za strane jezike, a pogodan je kao kancelarija za IT firmu, konsultantsku delatnost, turističku agenciju, kozmetički salon, predstavništvo, agenciju, call centar i slično.
U svakoj kancelariji se nalazi klima uređaj, grejanje je EG, mesečni troškovi veoma niski. Prostor je topao, u mirnom kraju, na 5 minuta od ulice Kneza Mihaila. Prozori okrenuti ka ulici su već brendirani, moguće ih je rebrendirati sopstvenom reklamom koja je osvetljena noćnom rasvetom koja se pali na senzor. Prostor ima ambijentalnu plafonsku muziku.
Prostor ima čak 3 nezavisna ulaza, što mu omogućava da se koristi kao kombinacija za stanovanje i poslovnu delatnost. U slučaju zakupa za život zakupodavac bi opremio potrebnim stvarima stan uz korekciju cene.
Jedan od tri ulaza je iz prelepog parka Vojvode Vuka( Topličin venac).


Posrednička provizija koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine.

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Agent: Darka Nedović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 45

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Izdavanje

Dorćol, odmah useljiv, kompletno namešten

1.5 | 53m2 | 750 €
Izdajemo stan na Dorćolu, na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini hotela Mona. Stan je kompletno namešten, opremljen lepim nameštajem kao i kompletnom belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka, odvojene kuhinje sa trpezarijom, komotne spavaće sobe, toaleta. Nalazi se na prvom spratu, vrlo je funkcionalan, topao i svetao. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Prednost ovog stana su niski režijski troškovi. Odmah useljivo! Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od prve mesečne zakupnine. Izdavanje stanova, izdavanje stanova Beograd
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Skadarlija, za pp, javni parking

4.0 | 101m2 | 1.500 €
U ponudi stan za poslovni prostor na odličnoj lokaciji, na samo 2 minuta od Skadarlije i 5 minuta od centra. Stan se sastoji od dnevne sobe, kuhinje, tri sobe, kupatila i toaleta. Stan se izdaje kao poslovni prostor, ima zaseban ulaz od ostatka zgrade. Pored zgrade se nalazi javni parking. Odlična povezanost sa svim ostalim delovima grada. Blizina svih bitnih sadržaja. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50%.
Detaljnije