Dedinje, LUX, bazen, 2 garažna mesta

Šifra nekretnine : 1325

Izdavanje 2.500 € - Stan
148.00 m23.0 SobeCG-GAS I/III  Štampaj
Lokacija: Dedinje (Beli dvor)+ Ulica: Velisava Vulovića+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 namešten+ 

U reprezentativnom objektu na Dedinju izdajemo kompletno opremljen i moderan četvorosoban stan. Novogradnja sa lepim velikim bazenom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje, dnevnog boravka sa trpezarijom, tri spavaće sobe, 2 kupatila, 2 terase, ostave. U cenu su uračunati troškovi domara, tople vode, održavanja bazena i održavanja zgrade. CG-Gas po potrošnji.
Uz stan se izdaju dva garažna mesta koja su uračunata u ovu ceni. Useljivo odmah

Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Agent: Uroš Ivković

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 20

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Izdavanje

BW Simfonija, pogled na reku, odličan kao PP

4.0 | 140m2 | 2.500 €
Izuzetan stan u zgradi BW Simfonija. Prelep pogled na reku, Kalemegdan i grad. Stan se nalazi na 14. spratu i sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, tri kupatila, vešernice i terase. Dvostrano je orijentisan sa pogledom na reku. Stan se izdaje polunamešten, opremljen je kuhinjskim elementima i ugradnim plakarima. Mogućnost zakupa garažnog mesta po ceni od 100 eura. Zakupodavac je pravno lice, cena zakupa je 18eura/m2 uvećana za iznos pripadajućeg PDV-a koji plaćaju i fizička i pravna lica. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Lux, Magnolija, Beograd na vodi

4.0 | 121m2 | 2.600 €
U novoj vrlo kvalitetnoj zgradi BW Magnolia, u naselju Beograd na vodi nudimo vam nesvakidašnje lepo uređen stan. Kompletno namešten najkvalitetnijim nameštajem kao i belom tehnikom. Sastoji se od: velikog dnevnog boravka sa prostranom kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, dva kupatila, wc-a, velike lođe, vešernice, ostave. U oglašenu cenu stana je uračunato i pripadajuće parking mesto u garaži objekta. Orijentisan ka mirnoj i ušuškanoj strani, prema Kalemegdanu i gradu. Pogled na reku. Zgrada BW Magnolia je jedna od najbolje izvedenih zgrada u naselju Belograd na vodi. Uređeno zajedničko dvorište pruža svakom stanovniku osećaj posedovanja privatne bašte. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% od prve mesečne zakupnine. Izdavanje stanova Beograd, stanovi Beograd na vodi, аренда квартир
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Senjak, kvalitetan stan sa stilom, za pp

5.0 | 266m2 | 1.950 €
Prostran i lepo osvetljen luksuzan stan na Senjaku, u Temišvarskoj ulici. Vrlo funkcionalan, polunamešten stilskim nameštajem. Idealan za poslovni prostor, pogodan za razne vrste delatnosti: poslovne i advokatske kancelarije, edukativne škole, salone lepote, predstavništva kompanija itd. Sastoji se od dva nivoa suteren i visoko prizemlje. Suteren ima 84m2 i sastoji se od: dve prostrane prostorije, kuhinje, pomoćne prostorije, kupatila. Prizemlje ima 182m2 i sastoji se od: antrea, prostorije koja je pogodna za recepciju, prostorije koja može biti sala, terase, kupatila, dve kancelarije i toaleta. Grejanje je na GAS i struju. Veliko, uređeno i lepo dvorište sa velikom terasom. U blizini se nalazi više parking mesta (javnih). Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije