Quartet 1, stan sa privatnom baštom

Šifra nekretnine : 3409

Izdavanje 2.000 € - Stan
80.00 m23.0 SobeCG Prizemlje/VIII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Luke Ćelovića Trebinjca+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2024 polunamešten 

U ponudi odličan trosoban stan, u novoj zgradi BW Quartet 1 u prestižnom naselju Beograd na vodi.
Stan je nov, niko nije živeo u njemu. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, privatne bašte, spavaće sobe, kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Bašta nije uračunata u kvadraturu stana i ima dodatnih 72m2. Ograđena je metalnom pa živom ogradom.

Odličnog rasporeda, vrlo svetao i funkcionalan. Blizna parka i Palate Pravde, kao i Savske ulice.
Izdaje se kao poslovni prostor. Pogodan za razne vrste delatnosti a posebno za advokatske i knjigovodstvene kancelarije. Mogućnost ubacivanja bele tehnike, ukoliko je zakupcu potrebno.

U cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto u garaži.

Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Bašta, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica, Teretni lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm, , ,
Nekretnina na mapi

Agent: Miljan Krvavac

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 57

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Izdavanje

BW Aqua, lux, sa garažom

3.0 | 83m2 | 1.900 €
Izdajemo nov stan u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Aqua. Kompletno opremljen novim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Vrlo svetao, prostran i funkcionalan. U cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta kao i ostava. Klima uređaji u dnevnom boravku i sobama, u jednom kupatilu je kada u drugom tuš kabina. Miran kraj, pogled na Savski park i Hram Svetog Save. Dvostrano orjentisan. Useljiv odmah. Bosch bela tehnika, ugradjeni protočni filteri i filteri za pijaću vodu. BW Aqua - Pozicionirana između reke Save i BW parka, u blizini pešačke, biciklističke staze, dečijih igrališta, TC Galerija kao i Kule. Odlična lokacija. Recepcija, fizičko-tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. Mogućnost korigovanja cene za višemesečno plaćanje unapred. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Quartet 2, odmah useljiv, kompletno opremljen

3.0 | 83m2 | 1.700 €
U ponudi odličan lux two-bedroom stan, u novoj zgradi BW Quartet 2 u prestižnom naselju Beograd na vodi. Stan je nov, neuseljavan. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Odličnog rasporeda, vrlo svetao i funkcionalan. Blizina parka i Palate Pravde, kao i Savske ulice. Kompletno opremljen do najsitnijih detalja: Posteljine, peškiri, posudje, ketler, mikrotalasna, jastuci, dekoracija. U cenu stana nije uračunato i pripadajuće garažno mesto u garaži, cena garažnog mesta je 100,00EUR. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Stan-Izdavanje

BW Simfonija, pogled na reku, odličan kao PP

4.0 | 140m2 | 2.500 €
Izuzetan stan u zgradi BW Simfonija. Prelep pogled na reku, Kalemegdan i grad. Stan se nalazi na 14. spratu i sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, tri kupatila, vešernice i terase. Dvostrano je orijentisan sa pogledom na reku. Stan se izdaje polunamešten, opremljen je kuhinjskim elementima i ugradnim plakarima. Mogućnost zakupa garažnog mesta po ceni od 100 eura. Zakupodavac je pravno lice, cena zakupa je 18eura/m2 uvećana za iznos pripadajućeg PDV-a koji plaća zakupac. Odmah useljiv. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije