BW Rima, bez provizije, plaćanje na rate

Šifra nekretnine : 3348

Prodaja 336.888 € - Stan
83.00 m22.0 SobeCG VI/XVII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

U ponudi stan u zgradi BW Rima, odličan raspored, svetao funkcionalan. Stan se nalazi na 6. spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Stan ima pogled na art centar Ložionica, odličan kao poslovni prostor ili za život.

BW Rima će se nalaziti na poziciji prekoputa Galerije, a u blizini zgrade će biti i Sava Promenada, art centar Ložionica, Kula.

Plaćanje na rate, bez posredničke nadoknade za kupce!

Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Agent: Darka Nedović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 95

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

BW Quartet 3, uskoro useljivo, pogled na Savski park

3.0 | 85.36m2 | 340.000 €
Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 3. Stan se nalazi na 5. spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran stan sa pogledom na Savski park. Uz stan se prodaje i garažno mesto površne 19m2 po ceni od 30.000,00 eura. Useljiv do kraja 2024. Odlična ponuda, cena po m2 - 3983 EUR sa uračunatim PDV-om. U pitanju je sekundarna prodaja u kojoj zastupamo fizičko lice. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

Quartet 1, stan sa baštom 79m2, useljivo odmah

3.0 | 79.52m2 | 341.936 €
U ponudi stan sa baštomu zgradi BW Quartet 1 u Beogradu na vodi. Stan se nalazi na prizemlju i sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice i terase od 12.28 m2. Stan ima pripadajuću baštu koja ima 79.52m2 i ona se ne naplaćuje. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, odlična prilika za investiciju. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Odlična pozicija stana, orijentacija ka unutrašnjem dvorištu. Odlična prilika za kupovinu stana za život, ali i za poslovni prostor. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene stana.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Sole, dvostran, svetao, prelep pogled, odmah useljiv

3.0 | 74.25m2 | 344.000 €
Nudimo vam nov stan u naselju Beograd na vodi, najnovija zgrada BW Sole. Odličnog rasporeda, vrlo svetao i funkcionalan. Stan se nalazi na X spratu na ugaonoj poziciji, dnevni boravak je dvostrano orijentisan, jugo-zapad, sa terase se prostire predivan pogled na Kulu, TC Galeriju, reku, grad, most na Adi, a svaka prostorija ima pogled na Kulu, TC Galeriju i reku. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Multi-split sistem klimatizacije, centralno grejanje sa kalorimetrima, aluminijska stolarija, recepcija, fizičko i tehničko obezbeđenje 24/7. Uz stan se prodaje i parking mesto u garaži objekta uz doplatu od 25.000,00 EUR. Smeštena u srcu Park distrikta, BW Sole nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Ova vrhunska kolekcija stanova direktno je pozicionirana prema uređenom zajedničkom dvorištu, a samo je na nekoliko minuta od ključnih atrakcija Beograda. Blizina Kule, Savskog parka, Zimske bajke, TC Galerija, kule Skyline, kule Beograd. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 2%. Stanovi Beograd, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi prodaja
Detaljnije