BW Vizia, odličan kao poslovni prostor

Šifra nekretnine : 3276

Prodaja 263.888 € - Stan
66.00 m23.0 SobeCG I/IX  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2027 

Beograd na vodi - najnovija zgrada BW Vizia.
BW Vizia je stambena zgrada sa jedinstvenim sadržajima za sport i rekreaciju, u blizini novog Linijskog parka i pešačkog mosta koji spaja Senjak sa Beogradom na vodi.

Nudimo odličan stan na 1. spratu. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i direktim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, master spavaće sobe i vešernice.
Stan je vrlo svetao i funkcionalan, odličan kako za život tako i kaoposlovni prostor zbog svoje spratnosti. Orjentisan ka unutrašnjem dvorištu i zelenilu.
Mogućnost kupovine parking ili garažnog mesta uz doplatu.

5 minuta hoda do najmodernije pijace
5 minuta hoda do Linijskog parka
5 minuta hoda do stanice metroa
8 minuta hoda do Sava Promenade
10 minuta hoda do Galerije

Plaćanje na 7 rata koje prate faze gradnje. PDV uračunat u oglašenu cenu.
Bez posredničke nadoknade za klijente!

Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica, Teretni lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Darka Nedović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 62

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Quartet 1, stan sa baštom, useljivo ove godine

2.0 | 59.93m2 | 268.685 €
U ponudi stan sa baštomu zgradi BW Quartet 1 u Beogradu na vodi. Stan se nalazi na prizemlju i sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, spavaće sobe, kupatila, vešernice i terase od 10.53 m2. Stan ima pripadajuću baštu koja ima 48.27 m2 i ona se ne naplaćuje. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, odlična prilika za investiciju. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Odlična pozicija stana, orijentacija ka unutrašnjem dvorištu. Odlična prilika za kupovinu stana za život, ali i za poslovni prostor. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene stana.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW King's Park, uskoro useljivo

2.0 | 54m2 | 270.000 €
U ponudi stan na 5.spratu zgrade BW King`s Park, okrijetisan ka reci. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe koja izlazi na terasu, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila vešernice. Kvalitetna gradnja, alu stolarija, inverter klime, lep ulazni hol. Uređeno naselje, recepcija 24/4, fizičko i tehničko obezbeđenje. Stan se prodaje sa garažnim mestom uz doplatu od 25.000,00EUR. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaće prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Komotan, izuzetno lepo organizovan stan u naselju Beograd na vodi. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika - fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Vizia, odličan kao poslovni prostor

3.0 | 72m2 | 287.888 €
Beograd na vodi - najnovija zgrada BW Vizia. BW Vizia je stambena zgrada sa jedinstvenim sadržajima za sport i rekreaciju, u blizini novog Linijskog parka i pešačkog mosta koji spaja Senjak sa Beogradom na vodi. Nudimo odličan stan na 3. spratu. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i direktim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, master spavaće sobe i vešernice. Stan je vrlo svetao i funkcionalan, odličan kako za život tako i kaoposlovni prostor zbog svoje spratnosti. Orjentisan ka unutrašnjem dvorištu i zelenilu. Mogućnost kupovine parking ili garažnog mesta uz doplatu. 5 minuta hoda do najmodernije pijace 5 minuta hoda do Linijskog parka 5 minuta hoda do stanice metroa 8 minuta hoda do Sava Promenade 10 minuta hoda do Galerije Plaćanje na 7 rata koje prate faze gradnje. PDV uračunat u oglašenu cenu. Bez posredničke nadoknade za klijente! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде
Detaljnije