BW Dolce, premium zgrada, bez provizije

Šifra nekretnine : 3255

Prodaja 424.888 € - Stan
96.00 m23.0 SobeCG III/XXI  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2027 

Zgrada BW Dolce premium lokacija- nudimo odličan stan na 3. spratu, koji će imati pogled ka Galeriji i Kuli . Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe, dve spavaće sobe, terase, dva kupatila i vešernice. Stan je vrlo svetao i funkcionalan, odličan kako za život tako i kao investiciona kupovina. Prozori od poda do plafona, visina 3,14m, podni konvertori u dnevnoj sobi, inverter klime u spavaćim sobama. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu.

BW Dolce će se nalaziti prekoputa TC Galerija, i imaće odličan pogled kako na grad tako i na reku. Oko zgrade je pešačka zona. U blizini se osim Galerije nalaze i BW Kula, Sava Promenada.


Bez posredničke nadoknade za klijente!

Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Miljan Krvavac

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 46

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Aqua, prostran, namešten, odmah useljiv, pogled na Kulu

3.0 | 88.25m2 | 425.000 €
U ponudi nov stan u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Aqua. Kompletno opremljen novim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu od 13m2 kojoj pristup ima i jedna spavaća soba, kupatila, vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Vrlo svetao, prostran i funkcionalan, odlićan pogled ka kuli i reci. U cenu stana je uračunat nameštaj koji se nalazi u stanu. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 25.000 eura. BW Aqua je jedna od najnovijih završenih stambenih zgrada u Belgrade Waterfront naselju. Pozicionirana između reke Save i BW parka, u blizini pešačke, biciklističke staze, dečijih igrališta, TC Galerija kao i Kule. Odlična lokacija. Recepcija, fizičko-tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od ukupne kupoprodajne cene.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Terraces, prostran, namešten, odmah useljiv

2.0 | 67.73m2 | 430.000 €
U ponudi stan u premium zgradi BW Terraces. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Vrlo svetao, prostran i funkcionalan, odličan pogled ka gradu. Kompletno opremljen novim, modernim nameštajem i belom tehnikom koji su uračunati u oglašenu cenu stana. Kvalitetna gradnja, premium pozicija pored reke, u blizini se nalaze svi potrebni sadržaji. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 40.000 eura. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od ukupne kupoprodajne cene.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Quartet 3, celom dužinom pogled na Savski park

4.0 | 115m2 | 414.888 €
Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 3. Stan se nalazi na 1. spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, tri kupatila i vešernice. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran stan sa pogledom na Savski park. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Useljiv do kraja 2024. Odlična ponuda, cena po m2 - 3607EUR sa uračunatim PDV-om. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi
Detaljnije