BW Sole, dvostran, svetao, prelep pogled, odmah useljiv

Šifra nekretnine : 3242

Prodaja 349.000 € - Stan
74.25 m23.0 SobeCG X/XIV  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

Nudimo vam nov stan u naselju Beograd na vodi, najnovija zgrada BW Sole. Odličnog rasporeda, vrlo svetao i funckionalan.

Stan se nalazi na X spratu na ugaonoj poziciji, dnevni boravak je dvostrano orijentisan, jugo-zapad, sa terase se prostire predivan pogled na Kulu, TC Galeriju, reku, grad, most na Adi, a svaka prostorija ima pogled na Kulu, TC Galeriju i reku.

Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom.

Multi-split sistem klimatizacije, centralno grejanje sa kalorimetrima, aluminijska stolarija, recepcija, fizičko i tehničko obezbeđenje 24/7.


Uz stan se prodaje i parking mesto u garaži objekta uz doplatu od 25.000,00 EUR.

Smeštena u srcu Park distrikta, BW Sole nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Ova vrhunska kolekcija stanova direktno je pozicionirana prema uređenom zajedničkom dvorištu, a samo je na nekoliko minuta od ključnih atrakcija Beograda. Blizina Kule, Savskog parka, Zimske bajke, TC Galerija, kule Skyline, kule Beograd.

U ovoj prodaji zastupamo vlasnika fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 2%.

Stanovi Beograd, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi prodaja

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Agent: Darka Nedović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 56

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

BW Eterna, uskoro useljivo, odlična cena

3.0 | 93.92m2 | 351.000 €
Komotan, izuzetno lepo organizovan stan u naselju Beograd na vodi. Svetao, dvostrano orijentisan, pravilnog oblika. U završnoj fazi gradnje, zgrada BW Eterna. Po strukturi trosoban, prostran, useljiv do kraja godine. Stan se nalazi na III spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, garderobera i vešernice. Stan je orijentisantako većina prostorija ima direktan pogled na Savski park. Kvalitetna gradnja, alu stolarija, inverter klime, lep ulazni hol. Uređeno naselje, recepcija 24/4, fizičko i tehničko obezbeđenje Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 25.000,00EUR. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika - fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Quartet 1, stan sa baštom, useljivo ove godine

3.0 | 79.52m2 | 341.936 €
U ponudi stan sa baštomu zgradi BW Quartet 1 u Beogradu na vodi. Stan se nalazi na prizemlju i sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice i terase od 12.28 m2. Stan ima pripadajuću baštu koja ima 79.52m2 i ona se ne naplaćuje. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, odlična prilika za investiciju. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Odlična pozicija stana, orijentacija ka unutrašnjem dvorištu. Odlična prilika za kupovinu stana za život, ali i za poslovni prostor. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene stana.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Libera, odmah useljiv, sa garažom

3.0 | 72.37m2 | 334.000 €
Nudimo vam nov stan u naselju Beograd na vodi, najnovija zgrada BW Libera. Odličnog rasporeda, vrlo svetao i funckionalan. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Opremljen je kuhinjom sa svojim aparatima, i ugradjenim plakarina, sve uračunato u cenu! Uz stan se prodaje i parking mesto u garaži objekta uz doplatu od 25.000,00 EUR. CG, tri klima uređaja. Smeštena u srcu Park distrikta, BW Libera nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Ova vrhunska kolekcija stanova direktno je pozicionirana prema uređenom zajedničkom dvorištu, a samo je na nekoliko minuta od ključnih atrakcija Beograda. Blizina Kule, Savskog parka, Zimske bajke, TC Galerija, kule Skyline, kule Beograd. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 2%. Stanovi Beograd, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi prodaja
Detaljnije