Lekino brdo, novogradnja, terasa 79m2

Šifra nekretnine : 3188

Prodaja 280.000 € - Stan
68.00 m23.0 SobeEG Prizemlje/IV  Štampaj
Lokacija: Lekino Brdo+ Ulica: Tetovska+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2022 

U ponudi stan na prizemlju u Tetovskoj ulici u novogradnji. Stan se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa izlazom na privatnu terasu, trpezarije, odvojene kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila. Pripadajuća terasa od 79m2 sa natkrivenim jednom delom od 25m2. Odličan kvalitet gradnje, veoma prostran i funkcionalan stan, u svakoj sobi postoji klima uređaj. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada, u blizini se nalazi Autokomanda, Šumice, kao i svi potrebni sadržaji. U oglašenu cenu stana su uračunati bela tehnika, baštenska garnitura i ugradni elementi.

Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 20.000 eura.

Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • INFRASTRUKTURA:Topla voda
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Voz
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda, Snižena cena
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Uroš Ivković

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 34

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Victory Gardens, dvostrana orijentacija, bez provizije

4.0 | 103m2 | 280.888 €
Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na XI spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristum kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Kalenić, klasičan salonac, Novopazarska

4.5 | 84m2 | 277.000 €
U mirnom delu Novopazarske ulice nalazi se predratna zgrada i u njoj ovaj pravi salonski stan. Ulaz u zgradu je mermerni, lepo održavan. Fasada obnovljena i termoizolovana pre par meseci. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, salona, dve sobe ka ulici, francuskog balkona, kupatila, wc-a, kuhinjice, dve male sobe koje su služile kao devojačka soba, i pravilne lodje. Dva zasebna ulaza omogućavaju laku podelu stana na dve jedinice. Stan zahtva ulaganja, renoviranje. Dvostrano je orijentisan, lepo osvetljen. Sve postorije u stanu su sa prirodnom ventilacijom. Kaljeve peći zadržale su svoj autentičan izgled i funkciju, lepo očuvane. Plafon je salonske visine, 3.07m . Nedaleko od stana je miran skver, veoma šarmantan deo Vračara. Kalenić pijaca je na 2 minuta hoda. Retka prilika da se dodje do originalnog, izvornog salonskog stana na najpoželjnijoj lokaciji. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2%.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Vizia, two bedroom, bez provizije

3.0 | 72m2 | 285.888 €
Beograd na vodi - najnovija zgrada BW Vizia. BW Vizia je stambena zgrada sa jedinstvenim sadržajima za sport i rekreaciju, u blizini novog Linijskog parka i pešačkog mosta koji spaja Senjak sa Beogradom na vodi. Nudimo odličan stan na 3. spratu. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i direktim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i vešernice. Stan je vrlo svetao i funkcionalan, odličan kako za život tako i kao investicija. Orijentisan na uređen park između zgrada i unutrašnje dvorište. Mogućnost kupovine parking ili garažnog mesta uz doplatu. 5 minuta hoda do najmodernije pijace 5 minuta hoda do Linijskog parka 5 minuta hoda do stanice metroa 8 minuta hoda do Sava Promenade 10 minuta hoda do Galerije Plaćanje na 7 rata koje prate faze gradnje. PDV uračunat u oglašenu cenu. Bez posredničke nadoknade za klijente! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде
Detaljnije