Dedinje, lux, odmah useljiv, garaža

Šifra nekretnine : 3158

Izdavanje 2.500 € - Stan
161.00 m24.0 SobeEG I/II  Štampaj
Lokacija: Dedinje (Rtv Pink)+ Ulica: Cara Iraklija+ standardna Telefonskih linija: 1 namešten+ 

U ponudi odličan, kompletno opremljen četvorosoban stan smešten u prestižnom delu Dedinja. Idealan za one koji traže udobnost i prostranost.
Stan zauzima ceo sprat i nudi izuzetnu privatnost. Ulazni hodnik vodi u prostrani dnevni boravak sa prirodnom svetlošću i direktnim pristupom terasi koja pruža spektakularan otvoren pogled.

Sadrži potpuno opremljenu kuhinju sa ostavom, dva kupatila, prostrani hodnik sa ugradnim garderoberima i tri komotne spavaće sobe, sve sa pristupom zajedničkoj terasi.

Dodatni komfor pruža velika garaža od 31m2 u prizemlju zgrade, sa dovoljno prostora za parkiranje dva vozila.
Grejanje je etažno, na struju, a u stanu se nalaze i klima uređaj i električne roletne.

Odmah useljiv, vrlo svetao i funkcionalan.

Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Topla voda
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, , , ,

Agent: Uroš Ivković

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 16

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Izdavanje

BW Simfonija, pogled na reku, odličan kao PP

4.0 | 140m2 | 2.500 €
Izuzetan stan u zgradi BW Simfonija. Prelep pogled na reku, Kalemegdan i grad. Stan se nalazi na 14. spratu i sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, tri kupatila, vešernice i terase. Dvostrano je orijentisan sa pogledom na reku. Stan se izdaje polunamešten, opremljen je kuhinjskim elementima i ugradnim plakarima. Mogućnost zakupa garažnog mesta po ceni od 100 eura. Zakupodavac je pravno lice, cena zakupa je 18eura/m2 uvećana za iznos pripadajućeg PDV-a koji plaćaju i fizička i pravna lica. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Senjak, kvalitetan stan sa stilom, za pp

5.0 | 266m2 | 1.950 €
Prostran i lepo osvetljen luksuzan stan na Senjaku, u Temišvarskoj ulici. Vrlo funkcionalan, polunamešten stilskim nameštajem. Idealan za poslovni prostor, pogodan za razne vrste delatnosti: poslovne i advokatske kancelarije, edukativne škole, salone lepote, predstavništva kompanija itd. Sastoji se od dva nivoa suteren i visoko prizemlje. Suteren ima 84m2 i sastoji se od: dve prostrane prostorije, kuhinje, pomoćne prostorije, kupatila. Prizemlje ima 182m2 i sastoji se od: antrea, prostorije koja je pogodna za recepciju, prostorije koja može biti sala, terase, kupatila, dve kancelarije i toaleta. Grejanje je na GAS i struju. Veliko, uređeno i lepo dvorište sa velikom terasom. U blizini se nalazi više parking mesta (javnih). Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Stan-Izdavanje

BW Aqua, lux, odmah useljiv

3.0 | 81m2 | 1.650 €
Belgrade Waterfront, Aqua building, immediately available 2 bedrooms apartment. Luxuriously equipped with the latest and most modern furniture and appliances. Izdajemo nov stan u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Aqua. Kompletno opremljen novim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Vrlo svetao, prostran i funkcionalan. U cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. Odmah useljiv. Dvostrana orjentacija, vrlo funkcionalan i prostran. Uređen sa ukusom. Useljiv odmah. BW Aqua je jedna od najnovijih završenih stambenih zgrada u Belgrade Waterfront naselju. Pozicionirana između reke Save i BW parka, u blizini pešačke, biciklističke staze, dečijih igrališta, TC Galerija kao i Kule. Odlična lokacija. Recepcija, fizičko-tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. Mogućnost korigovanja cene za višemesečno plaćanje unapred. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije