Beograd na vodi, Quartet, odličan raspored

Šifra nekretnine : 3122

Prodaja 449.888 € - Stan
114.91 m24.0 SobeCG VII/VIII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

U ponudi stan u zgradi BW Quartet u Beogradu na vodi. Stan se nalazi na 7. spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, izlaz na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom.
Izuzetno funkcionalan, prostran i svetao stan, pogodan za porodicu. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Planirani rok za završetak radova je kraj ove godine. Uskoro useljivo! Mogućnost kupovine više garažnih mesta uz doplatu.

Zbog svoje spratnosti, pogodan kako za život, tako i kao investicija - poslovni prostor. Pogled na park i reku.

Bez posredničke nadoknade za kupce!
Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija, Alu stolarija, Podno grejanje
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica, Teretni lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Miljan Krvavac

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 31

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

BW Quartet 4, bez provizije, useljivo do kraja 2024.

4.0 | 115m2 | 450.888 €
Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 4. Stan se nalazi na 8.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, tri kupatila i vešernice. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran stan sa pogledom na Savski park i pogledom na grad. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Quartet 4, odličan raspored, useljiv uskoro

4.0 | 116m2 | 445.888 €
Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 4. Stan se nalazi na 6. spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila, master spavaće sobe, garderobera i vešernice. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran stan sa pogledom na Savski park i reku Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom u RS. Cena po m2 - 3858EUR. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Sensa, ugaona pozicija, odlična prilika

4.0 | 124.84m2 | 455.888 €
Zgrada Sensa, Beograd na vodi. Veliki i prostran stan na VI spratu, odlična ponuda. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, direktnog izlaza na terasu, dve spavaće sobe, vešernice, toaleta, wc-a, ostave, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. BW Sensa se nalazi u okviru Elements kompleksa, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom. Zgrada je pozicionirana u udobnom zagrljaju Savskog parka, pružajući nesvakidašnji ugođaj svojim stanarima. Elements kompleks predstavlja mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije, ukratko - sve najbolje od savremenog života u metropoli. Kompleks se sastoji iz zgrada “razbijenih” na više blokova, koji stvaraju upečatljivu scenu sa pogledom na staro urbano jezgro. Završetak radova je predviđen za 2025. godinu. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 23.400,00e. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za kupce. Bez posredničke nadoknade za klijente Property Broker agencije!
Detaljnije