Beograd na vodi, BW Echo, odlična investicija

Šifra nekretnine : 3099

Prodaja 253.888 € - Stan
56.00 m22.0 SobeCG IV/VIII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Savska+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

Belgrade Waterfront, zgrada BW Echo. Nudimo vam stan na VI spratu koji se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. U blizini zgrade se nalaze Savski park, Sava Promenada,TC Galerija, Kula. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS.
Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu.

BW Echo je projektovana kao savremena stambena zgrada srednje visine, sa prodavnicama u prizemlju okrenutim prema ulici, uz dva nivoa podzemne garaže sa 123 parking mesta. Osmišljena je tako da se uz jednu stranu zgrade formira bočno dvorište sa zelenilom, predviđeno za poseban ugođaj svih stanara zgrade.

Bez posredničke nadoknade za kupce, klijente Property Broker agencije!

Prodaja stanova Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja Beograd

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Agent: Darka Nedović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 45

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

BW King's Park, dvosoban, bez provizije

2.0 | 55m2 | 252.888 €
U ponudi penthaus na 11.spratu zgrade BW King`s Park na ugaonoj poziciji sa pogledom na Savski park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe koja izlazi na terasu, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaće prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za kupce!
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Nova, na rate, bez provizije

3.0 | 61m2 | 249.888 €
BW Nova- početak jednog novog dela projekta, nova pozicija, nova prilika za investiciju, povoljne cene. Nudimo odličan stan na 1. spratu sa pogledom na unutrašnje dvorište. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i direktim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila i vešernice. Stan je vrlo svetao i funkcionalan, odličan kako za život tako i kao investiciona kupovina. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. BW Nova će se nalaziti prekoputa Bigza, na parceli sa još dve zgrade i hotelom sa 4 zvezdice. U blizini će se nalaziti prva pijaca u naselju, prva poslovna zgrada, kao i mnogi sadržaji za aktivan i ispunjen život: teretana u samoj zgradi, staza za trčanje, teren za košarku, igrališta, TC Galerija. U blizini se osim Galerije nalaze i BW Kula, Sava Promenada. Bez posredničke nadoknade za klijente! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Metropolitan, namešten, odmah useljiv,

2.0 | 55m2 | 260.000 €
U zgradi Metropoltan, u naselju Beograd na vodi, nudimo vam vrlo lep i kompletno opremljen dvosoban stan. Opremljen je kvalitetnim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase, kupatila, spavaće sobe i vešernice. Odmah useljiv. Uz stan je obavezna kupovina garažnog mesta po ceni od 25.000 eura. Izuzetno svetao i funkcionalan. Odmah useljiv. Jedna od najbolje izvedenih zgrada u naselju Belograd na vodi, pozicionirana na samo par minuta od Kalemegdana ili Kule Beograd, neposredno do reke Save. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2%.
Detaljnije