Brace Jerkovic, svetao, prostran

Šifra nekretnine : 3059

Izdavanje 800 € - Stan
82.00 m23.0 SobeEG I/XV  Štampaj
Lokacija: Braće Jerković+ Ulica: Brace Jerkovic+ standardna Telefonskih linija: 1 namešten+ 

U ponudi odličan stan u samom centru naselja Braće Jerković. Izuzetno svetao stan, dvostran, koji se nalazi na 1. spratu i sastoji se od: predsoblja, velike dnevne soba, kuhinje sa trpezarijom, odvojenog spavaćeg bloka sa dve sobe, toaleta, kupatila i lođe. Dostupan parking pored zgrade. Odlična povezanost sa svim drugim delovima grada, u blizini se nalaze svi potrebni sadržaji, škole, vrtiči, marketi.

Posrednicka nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od iznosa mesečne zakupnine

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Parking
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Alarm, , ,
Nekretnina na mapi

Agent: Ranka Jugović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 45

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Izdavanje

Centar, kod Palate pravde, odmah useljiv

2.0 | 68m2 | 750 €
U neposrednoj blizini Palate pravde, preko puta Beograda na vodi izdajemo ovaj namešten i odmah useljiv stan. Sastoji se od: predsoblja, kuhinje sa odvojenom trpezarijom, prostranog dnevnog boravka, velike spavaće sobe i kupatila. Sve prostorije su vrlo komotne. Zgrada nema lift ali se stan nalazi na I spratu. PVC stolarija, klima uređaj, EG i TA peć. Dozvoljeni su psi kao kućni ljubimci. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Dorćol, odmah useljiv, kompletno namešten

1.5 | 53m2 | 750 €
Izdajemo stan na Dorćolu, na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini hotela Mona. Stan je kompletno namešten, opremljen lepim nameštajem kao i kompletnom belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka, odvojene kuhinje sa trpezarijom, komotne spavaće sobe, toaleta. Nalazi se na prvom spratu, vrlo je funkcionalan, topao i svetao. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Prednost ovog stana su niski režijski troškovi. Odmah useljivo! Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od prve mesečne zakupnine. Izdavanje stanova, izdavanje stanova Beograd
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Kneza Miloša Residence, spa, teretana, odmah useljiv

0.5 | 30m2 | 900 €
Atraktivan stan, smešten na ekskluzivnoj lokaciji u jednom od najnovijih i najmodernijih kompleksa Kneza Miloša Residence. Kompletno i luksuzno opremljen novim i modernim nameštajem, kao i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, kombinovane sobe sa kuhinjom i kupatila. Pogled na zelenilo, Obezbeđenje i recepcija 24/7. Sofisticirana zgrada sa perfektno urađenim završnim radovima, luksuzne izgradnje sa italijanskim materijalima u okviru koje se nalazi raskošan spa centar (zatvoren veliki bazen, sauna, tursko kupatilo, teretana), francuska pekara, apoteka, Idea organic i Idea residence. Odmah useljiv Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.
Detaljnije