BW Libera, odmah useljiv, sa garažom

Šifra nekretnine : 2981

Prodaja 334.000 € - Stan
72.37 m23.0 SobeCG IV/XVI  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 

Nudimo vam nov stan u naselju Beograd na vodi, najnovija zgrada BW Libera. Odličnog rasporeda, vrlo svetao i funckionalan.

Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Opremljen je kuhinjom sa svojim aparatima, i ugradjenim plakarina, sve uračunato u cenu!
Uz stan se prodaje i parking mesto u garaži objekta uz doplatu od 25.000,00 EUR. CG, tri klima uređaja.

Smeštena u srcu Park distrikta, BW Libera nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Ova vrhunska kolekcija stanova direktno je pozicionirana prema uređenom zajedničkom dvorištu, a samo je na nekoliko minuta od ključnih atrakcija Beograda. Blizina Kule, Savskog parka, Zimske bajke, TC Galerija, kule Skyline, kule Beograd.

U ovoj prodaji zastupamo vlasnika fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 2%.

Stanovi Beograd, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi prodaja

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Teretni lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Interfon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Ranka Jugović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 45

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Metropolitan, kompletno namešten, pogled na reku

3.0 | 82.5m2 | 335.000 €
Prodajemo potpuno nov, namešten stan u naselju Beograd na vodi, zgrada Metropolitan. Vrlo funkcionalan i svetao. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevno-trpezarijskog dela sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Recepcija i fizičko tehničko obezbedjenje rade 24/7. Nameštaj i bela tehnika u stanu su uračunati u cenu. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 25.000,00 eura. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od ukupne cene.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Sensa, ugaona pozicija, specijalna ponuda

3.0 | 91m2 | 347.888 €
BW Sensa- nudimo veliki i prostran stan na I spratu, sastoji se od: ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, direktnog izlaza na terasu, spavaće sobe, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, vešernice i još jednog kupatila. U blizini se nalaze Savski park, Sava Promenada,TC Galerija. Dvostrano orijentisan. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana. Bez posredničke provizije Prodaja stanova Beograd na vodi
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Nova, ugaona pozicija, na rate, bez provizije

4.0 | 98m2 | 347.888 €
BW Nova- početak jednog novog dela projekta, nova pozicija, nova prilika za investiciju, povoljne cene. Nudimo odličan stan na 3. spratu, dvostrano orijentisan, jugozapadna strana, sa pogledom na unutrašnje dvorište. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i direktim izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Stan je vrlo svetao i funkcionalan, odličan kako za život tako i kao investiciona kupovina. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. BW Nova će se nalaziti prekoputa Bigza, na parceli sa još dve zgrade i hotelom sa 4 zvezdice. U blizini će se nalaziti prva pijaca u naselju, prva poslovna zgrada, kao i mnogi sadržaji za aktivan i ispunjen život: teretana u samoj zgradi, staza za trčanje, teren za košarku, igrališta, TC Galerija. U blizini se osim Galerije nalaze i BW Kula, Sava Promenada. Bez posredničke nadoknade za klijente! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде
Detaljnije