BW Metropolitan, nameštena, pogled na reku, odmah useljiva,

Šifra nekretnine : 2948

Prodaja 180.000 € - Stan
28.25 m20.5 SobeCG XIII/XVIII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi+ Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2022 

U ponudi garsonjera u prestižnom naselju Beograd na Vodi, u zgradi Metropolitan. Sastoji se od: ulaznog hodnika, kombinovane sobe sa kuhinjom, kupatila i terase. Stan je u potpunosti opremljen novim, modernim nameštajem i kvalitetnom belom tehnikom. U cenu je uračunat i nameštaj koji se nalazi u stanu.

Odlična prilika za investiciju. Elegantni prostori i sofisticirani materijali za završnu obradu predstavljaju standardne specifikacije u čitavoj zgradi, garantujući osećaj istinske prefinjenosti, dok visina plafona od 2.8m dodatno ističe osećaj prostranstva u dnevnim i spavaćim sobama. Recepcija, fizičko i tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7.

Vrlo svetao, funkcionalan i prostran.

Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Ranka Jugović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 45

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

BW Aurora, odmah useljiv studio, uknjižen

0.5 | 30m2 | 175.000 €
Na prodaju odmah useljiv studio u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Aurora. Vrlo svetao stan, nalazi se na 6. spratu, sa predivnim pogledom na park. Sastoji se od: ulaznog hodnika i odvojene kuhinje, kombinovane sobe, terase, vešernice i kupatila. Lep raspored, odlicna pozicija u naselju, između parka i reke. Lepa zgrada, uredan ulaz, tri lifta. Recepcija, obezbedjenje 24/7. Stan se prodaje opremljen nameštajem sa fotografije i kompletnom belom tehnikom, a uz stan se prodaje i garažno mesto od 12m2 po ceni od 25.000,00 eura. Uknjižen. CG na kalorimetre, klima uređaj. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Nika, pogled na Apollo kompleks

0.5 | 32m2 | 174.888 €
U ponudi garsonjera u zgradi BW Nika. Sastoji se od: ulaznog hodnika, kombinovanog dela sa kuhinjom, kupatila, terase i vešernice. Odlična pozicija, pogled na Apollo centar. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Izaberite život u savršenoj formi na korak od najmodernijeg sportskog centra BW Apollo sa zatvorenim bazenom, modernom teretanom, spa centrom, kafićem i specijalnim programima za decu. Bez posredničke nadoknade za klijente! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Aria, odmah useljiv, kompletno opremljen

0.5 | 34.91m2 | 192.000 €
Prodajemo studio u jednoj od novijih zgrada u naselju Beograd na vodi, BW Aria. Nalazi se na 5. spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, kombinovane sobe sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, kupatila i vešernice. Stan se prodaje kompletno namešten, sa kuhinjskim elementima, belom tehnikom i ugradnim plakarima. Zgrada je u potpunosti završena, stan je odmah useljiv. Elegantni prostori i sofisticirani materijali za završnu obradu predstavljaju standardne specifikacije u čitavoj zgradi, garantujući osećaj istinske prefinjenosti, dok visina plafona od 2.8m dodatno ističe osećaj prostranstva u dnevnim i spavaćim sobama. Recepcija, fizičko i tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. Orijentisan (jugo-istok). Vrlo svetao, funkcionalan i prostran. U oglašenu cenu stana se dobija i pripadajuća ostava od 2m2. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od ukupne cene stana.
Detaljnije