Dupleks, moderno opremljen, odlična lokacija

Šifra nekretnine : 2917

Prodaja 494.000 € - Stan
152.00 m23.5 SobeCG VI/VII  Štampaj
Lokacija: Centar+ Ulica: Đušina+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

U ponudi dupleks na odličnoj lokaciji u Đušinoj ulici. Stan je svetao, prostran, istočno orijentisan. Na prvom nivou se nalaze prostrana dnevna soba iz koje se izlazi na terasu, trpezarija, veoma kvalitetno opremljena kuhinja, toalet i vešernica. Na drugom nivou se nalaze dve master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima.
Recepcija, obezbeđenje, mermerni hol u zgradi, dva lifta, video nadzor.

Moguća kupovina garaže. Moguća kupovina sa većim delom nameštaja sa fotografija.
Odlična povezanost sa svim delovima grada, u blizini se nalaze i Tašmajdan,Botanička bašta, mnoge škole, vrtići, prodavnice.

Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2%.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Duplex, Lux, Penthaus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Ranka Jugović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 45

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

BW Quartet 3, lux, 3gm

4.0 | 127.92m2 | 498.888 €
Predstavljamo vam vrlo lep i luksuzan četvorosoban stan u novoj zgradi Belgrade Waterfront naselja - BW Quartet 3. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, prostrane dnevne sobe sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, četiri kupatila i vešernice. Pozicija stana je odlična, stan zauzima jednu celinu zgrade tako da gleda i na Savski park ali i na grad. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran. Uz stan se prodaju tri garažna mesta po ceni od po 25.000,00 eura za jedno. Mogućnost provođenja kvalitetnog vremena sa porodicom i prijateljima i svakodnevno uživanje u uzbudljivim sadržajima spada u retke privilegije. Smeštena na izuzetnoj lokaciji, stambena zgrada BW Quartet okružena je svim sadržajima koji nude inspirativan i ispunjen život u srcu srpske prestonice. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od kupoprodajne cene.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Dolce Vita, premium stambeni kompleks,

4.0 | 124.21m2 | 512.366 €
Dolce Vita- premium stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu u okviru kojeg nudimo stan na šestom spratu, južno orijentisan koji se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, hodnika, tri spavaće sobe dva kupatila, i terase od 24 m2 na koju imaju izlaz sve sobe u stanu. Zgrada Dolce Vita će se nalaziti na raskrsnici Milutina Milankovića i Tošinog bunara, u prednjem delu novogradnje će se nalaziti luksuzni hotel sa 5 zvezdica, Stanari zgrade će imati pristup raznim sadržajima kao što su: Spa centar, igraonica za decu, parkić, teretana, restoran, bazen sa otvorenim pogledom, teniski teren. Garaža je na tri nivoa sa punjačima za elektirčna vozila, ostavama i prostorijama za bicikla. Poseban plan otplate za kupce u izgradnji na šest rata koje prate tokove gradnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta.
Detaljnije
Stan-Prodaja

BW Lumia, trostrano orijentisan, useljivo ove godine

4.0 | 122.31m2 | 470.888 €
BW Lumia useljivo ove godine, izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.850e/m2 sa PDV-om. Stan se nalazi na VIII spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta i vešernice. Stan je trostrano orijentisan, ka gradu, ka Kalemegdanu i ka reci, svaka prostorija ima direktan pogled na Savski park. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Rok završetka izgradnje 2024. godina. Bez posredničke nadoknade za kupce
Detaljnije