Ekskluzivna vila, Golf naselje, Luštica Bay

Šifra nekretnine : 2841

Prodaja 2.508.000 € - Kuća
264.46 m23.0 Sobepodno  Štampaj
Lokacija: Radovići+ Ulica: Luštica+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2026 

Predstavljamo vam novu vilu u prvom golf rezidencijalnom naselju u Luštici Bay - The Peaks. Lokacija na kojoj će se nalaziti omogućava direktan pogled na Jadransko more i zaliv Boke Kotorske.
Vila se sastoji od prizemlja i jednog sprata. Na prizemlju se nalaze: ulazni hodnik, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, toalet. Iz dnevnog boravka se izlazi direktno na unutrašnje privatno dvorište i bazen. 1. sprat se sastoji od: dve spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i dve terase.

U neposrednoj blizini ove ekskluzivne vile će se nalaziti golf teren sa 18 rupa. Cena vile uključuje standardni paket opremanja - kuhinju sa električnim uređajima visokog kvaliteta, kupatilo sa podnim grejanjem, kao i ormare, što značajno smanjuje trud i cenu opremanja od strane kupca i vreme potrebno za useljenje.

Privatni bazen, tradicionalna kamena terasa sa spoljašnjom kuhinjom, garaža i unutrašnja ostava, uključeno u oglašenu cenu.

Specijalni planovi otplate u periodu od nekoliko godina.
Bez posredničke nadoknade za klijente!

Luštica Bay, prodaja Luštica Bay, prodaja stanova primorje

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Agent: Darka Nedović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 45

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Kuća-Prodaja

Lisović, uknjižena, 46ari placa

4.0 | 208m2 | 46ari | 430.000 €
Prodajemo modernu kuću od 208 m2 sa 46 ari placa u neposrednoj blizini Beograda. Kuća je izuzetno kvalitetno građena s naglaskom na udobnosti i efikasnost. Visokokvalitetna toplotna izolacija, aluminijumska stolarija sa komarnicima, video nadzor i alarm pružaju potpunu sigurnost. Kuća se sastoji od prostrane dnevne sobe sa visokim plafonima, odvojene kuhinje sa ostavom, tri spavaće sobe od kojih je jedna master sa sopstvenim kupatilom, ukupno 3 mokra čvora. Raznovrsne opcije grejanja uključuju toplotne pumpe, gas ili kamin, uz podno grejanje u celoj kući za maksimalnu udobnost. Kuća ima pristup asfaltnom putu bez prepreka, gradska voda, trofazna struja, gromobran i druge pogodnosti. Dodatni pomoćni objekat i garaža pružaju dodatni prostor i praktičnost. U blizini su jezero Duboki potok i planina Kosmaj za dodatne rekreativne aktivnosti. Kuća se prodaje potpuno nameštena, pružajući novim vlasnicima gotov dom za useljenje. Cena nije fiksna. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Stara Lipovica, odmah useljiva, uknjižena

6.0 | 321m2 | 12ari | 350.000 €
Izuzetna kuća nadomak Beograda u naselju Stara Lipovica. Kuća se satoji iz tri nivoa, na 12 ari placa, sa predivnim dvorištem i garažom. Prvi nivo: Ulazni hodnik, kupatilo, predsoblje, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom u kojoj visina ide i do 6 metara. Iz dnevnog boravka izlazi se na ogromnu terasu sa otvrenim pogledom, koja se sastoji iz 2 dela i u funkciji je letnje kuhinje i trpezarije. Iz predsoblja vode stepenice na drugi nivo. Drugi nivo: Ovo je praktično izdvojen spavaći deo. Iz hodnika se ulazi u dve spavaće sobe sa garderoberima i u kupatilo u koje se može ući i iz jedne spavaće sobe. Istim stepenicama se ide na galeriju. Galerija: Prostran otvoren prostor koji ima pogled na dnevnu sobu i trpezariju Ovaj deo se uglavnom koristio kao radni deo, takođe kao prostor za odmor i rekreaciju. Suteren: Stepenice iz dnevnog boravka vode u suturen, koji zbog konfiguracije terena je pravo prizemlje. U ovom delu se nalazi dnevni boravak iz kojeg se izlazi u dvorište, kupatilo, spavaća soba, ostava i dve prosotrije koje su služile za različite namene. U samom dvorištu se nalazi i prostrana garaža koja je uračunata u oglašenu cenu. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2%.
Detaljnije