Bulevar, novo, odmah useljivo

Šifra nekretnine : 2839

Prodaja 147.000 € - Stan
46.00 m22.0 SobeEG II/IV  Štampaj
Lokacija: Zeleno brdo+ Ulica: Ilindenska+ novogradnja+ Godina izgradnje: 2023 

Nov stan u potpuno novoj zgradi. Odmah useljiv. Mirna ulica, povučena od buke a blizu Bulevara i stanica prevoza. Podno grejanje u celom stanu. PVC stolarija vrhunskog kvaliteta. Parket vrhunski, termootporni. Sastoji se od: predsoblja, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila sa tuš kabinom i terase. Lift, inverter klima, blind vrata. Ugradjen Clage protočni bojler, nemački bojler izuzetnog kvaliteta. Dnevna soba i trpezarija orijentisane južno, sunčana strana, a spavaća soba na tiho dvorište.

Bez provizije za kupce.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor
Nekretnina na mapi

Agent: Ranka Jugović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 45

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Mirijevo, nova zgrada, 80%

2.0 | 47.9m2 | 91.010 €
Zgrada ukrovljena, u manjoj ulici u neposrednoj blizini Vitezova Karađorđeve zvezde na poziciji sa odličnom infrastrukturom (blizina škole, prevoza, predškolskih ustanova, marketa, apoteka). Nudimo stan koji je po strukturi dvosoban i sastoji se od : predsoblja, kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i lođe. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom RS. Ispred zgrade će biti povezanost parking sa 27 parking mesta. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Spoljna stolarija PVC, keramika I klase domaćih proizvođača, grejanje etažno sa elektrokotlom domaće proizvodnje, demit fasada. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Nova zgrada na Mirijevu, 80%, povrat PDV-a

2.0 | 47.9m2 | 91.010 €
Zgrada u izgradnji, ukrovljena, u manjoj ulici u neposrednoj blizini Vitezova Karađorđeve Zvezde (blizina škole, prevoza, predškolskih ustanova, marketa, apoteka). Nudimo stan koji je po strukturi dvosoban, nalazi se na II spratu i sastoji se od : predsoblja, kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i lođe. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom RS. Ispred zgrade će biti parking sa 27 parking mesta. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Spoljna stolarija PVC, keramika I klase domaćih proizvođača, grejanje etažno sa elektrokotlom domaće proizvodnje, demit fasada. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Rableova, top lokacija, odlična prilika za investiciju

3.0 | 98m2 | 205.800 €
Posebna ponuda, u Rableovoj ulici prekoputa kafića Franšiza. Stan se sastoji od dve jedinice koje funkcionišu kao dva odvojena stana. Uknjiženo kao jedna stambena jedinica. Nalazi se u potkrovlju na nivou trećeg sprata i prodaju se zajedno. Obe jedinice su iste strukture i sastoje se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje, dve spavaće sobe i kupatila. Svetle, funkcionalne prostorije sa prelepim pogledom na obližnji park, na odličnoj lokaciji u blizini svih potrebnih sadržaja. Odlična povezanost sa svim delovima grada. U blizine sa nalaze parkovi, autobuska stajališta, Maxi 24/7, vrtići, škole. Odlična prilika za investiciju, na odličnoj lokaciji, pristup svim potrebnim sadržajima. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene.
Detaljnije