Landmark Residence, penthaus, trostrano orijentisan, bez provizije

Šifra nekretnine : 2785

Prodaja 1.117.000 € - Stan
213.00 m24.0 SobeCG IX/IX  Štampaj
Lokacija: Vukov spomenik+ Ulica: Bulevar Kralja Aleksandra+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2024 

U ponudi penthaus u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na IX spratu u lameli A, trostrano je orijentisan i ima terasu od 60m2 koja se pruža čitavom dužinom stana. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, tri spavaće sobe, tri kupatila i terase od 60 m2.
Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija.

Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe.
Bez posredničke nadoknade za kupce!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • INFRASTRUKTURA:Topla voda
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Agent: Darka Nedović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 77

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Landmark Residence, pogled na bulevar, PDV uključen

3.0 | 94m2 | 454.500 €
U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na 8. spratu, orijentisan prema Bulevaru Kralja Aleksandra. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, dva kupatila i terase od 20 m2 koja se nalazi duž strane stana koja gleda prema bulevaru. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!
Detaljnije
Stan-Prodaja

Landmark Residence, PDV uključen, bez provizije

3.0 | 94m2 | 394.500 €
U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na II spratu u lameli B, orijentisan prema Bulevaru Kralja Aleksandra. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, dva kupatila i terase koja gleda na Bulevar. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!
Detaljnije
Stan-Prodaja

Landmark Residence, dvosoban stan, odlična prilika

2.0 | 52.62m2 | 263.100 €
U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg Depoa. Stan se nalazi na VI spratu u lameli B, orijentisan prema unutrašnjem uređenom dvorištu. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe, kupatila i terase. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Useljivo sredinom 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 35.000 eura. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Posrednička provizija koju plaća kupac iznosi 2%
Detaljnije