Bulevar Oslobođenja, luksuzna novogradnja, pdv uključen

Šifra nekretnine : 2776

Prodaja 397.764 € - Stan
147 m25.0 SobeCG V/VI  Štampaj
Lokacija: Trošarina Ulica: Bulevar oslobođenja novogradnja Telefonskih linija: 1 

U ponudi stan u novogradnji na izuzetnoj lokaciji u Bulevaru Oslobođenja. Stan je funkcionalan, prostran, višestrano orijentisan, nalazi se na 5.spratu, zauzima ceo jedan sprat i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne kuhinje, trpezarije, kuhinje, četiri spavaće sobe, dva kupatila, tri terase i ostave. Zgrada je građena po najmodernijim standardima mermerni hol, mermerno stepenište, i svi podovi u hodnicima zgrade. Alu stolarija, dvostruka stakla, izuzetna izolacija. Moderan projekat, kvalitetan lift. Odlična prilika da sebi obezbedite porodičan stan.

Mogućnost kupovine garažnog mesta na nivou -1 po ceni od 19.000,00 EUR i na nivou -2 po ceni od 14.000,00 EUR.

Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija, Podno grejanje
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Alarm, Satelitska TV
Nekretnina na mapi

AgentRanka Jugović

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Penthouse Bulevar Oslobođenja, luksuzna novogradnja

3.0 | 131m2 | 387.852 €
U ponudi penthouse stan u kvalitetnoj novogradnji na izuzetnoj lokaciji u Bulevaru Oslobođenja. Stan je funkcionalan, prostran, dvostrano orijentisan. Nalazi se na povučenom spratu na nivou 6.sprata. Zauzima ceo jedan sprat i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne kuhinje, trpezarije, kuhinje, dve spavaće sobe, toaleta, dve terase i dve ostave. Zgrada je građena po najmodernijim standardima, mermerni ulazi, alu stolarija. Iz stana se pruža predivan pogled. Mermerni hol, mermerno stepenište, i svi podovi u hodnicima zgrade. Alu stolarija, dvostruka stakla, izuzetna izolacija. Moderan projekat, kvalitetan lift. Mogućnost kupovine garažnog mesta na nivou -1 po ceni od 19.000,00 EUR i na nivou -2 po ceni od 14.000,00 EUR. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Bulevar Oslobođenja, kvalitetna novogradnja

3.0 | 82m2 | 221.022 €
U ponudi stan u novogradnji na izuzetnoj lokaciji u Bulevaru Oslobođenja. Stan je funkcionalan, prostran, višestrano orijentisan, nalazi se na III.spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne kuhinje, trpezarije, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, terase i dve ostave. Zgrada je građena po najmodernijim standardima mermerni hol, mermerno stepenište, i svi podovi u hodnicima zgrade. Alu stolarija, dvostruka stakla, izuzetna izolacija. Moderan projekat, kvalitetan lift. PDV uključen u cenu. Mogućnost kupovine garažnog mesta na nivou -1 po ceni od 19.000,00 EUR i na nivou -2 po ceni od 14.000,00 EUR. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Bulevar Oslobođenja, kvalitetna novogradnja, odlična lokacija

2.0 | 67m2 | 182.007 €
U ponudi stan u novogradnji na izuzetnoj lokaciji u Bulevaru Oslobođenja. Stan je funkcionalan, prostran, višestrano orijentisan, nalazi se na II.spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne kuhinje, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, terase i ostave. Zgrada je građena po najmodernijim standardima mermerni hol, mermerno stepenište, i svi podovi u hodnicima zgrade. Alu stolarija, dvostruka stakla, izuzetna izolacija. Moderan projekat, kvalitetan lift. Iz stana se pruža predivan pogled. Odlična prilika da sebi obezbedite porodičan stan na odličnoj lokaciji. Mogućnost kupovine garažnog mesta na nivou -1 po ceni od 19.000,00 EUR i na nivou -2 po ceni od 14.000,00 EUR. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.
Detaljnije