Depo, Landmark Residence, dvostrano orijentisan

Šifra nekretnine : 2745

Prodaja 558.600 € - Stan
140 m24.0 SobeCG II/IX  Štampaj
Lokacija: Vukov spomenik Ulica: Bulevar Kralja Aleksandra novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2024 

U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg tramvajskog depoa. Stan se nalazi na II spratu, dvostrano orijentisan, gleda na Bulevar Kralja Aleksandra i na Sredačku ulicu. Sastoji se od: prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve terase, tri spavaće sobe, dva kupatila i toaleta.
Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene inverter klima uređaje, prozore drvo-aluminijum sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija.

Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe.
Bez posredničke nadoknade za kupce!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Terasa
  • INFRASTRUKTURA:Topla voda
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

AgentDarka Nedović

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Landmark Residence, pogled na bulevar, PDV uključen

3.0 | 94m2 | 445.057 €
U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na V spratu, orijentisan prema Bulevaru Kralja Aleksandra. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, dva kupatila i terase od 20 m2 koja se nalazi duž strane stana koja gleda prema bulevaru. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Landmark Residence, PDV uključen, bez provizije

3.0 | 94m2 | 432.200 €
U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na VII spratu u lameli B, orijentisan prema Bulevaru Kralja Aleksandra. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, dva kupatila i terase koja gleda na Bulevar. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Landmark Residence, ugaona pozicija, PDV uključen

3.0 | 91m2 | 368.500 €
U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na II spratu, dvostrano orijentisan. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, terase, dve spavaće sobe, dva kupatila. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!
Detaljnije