Poslovni prostor A klase, modernog dizajna

Šifra nekretnine : 2703

Izdavanje 3.480 € - Poslovni prostor
218 m2CG II/V  Štampaj
Lokacija: Blok 43 Ulica: Bulevar Milutina Milankovića novogradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

U ponudi poslovni prostor A klase na II spratu luksuzne poslovne zgrade u Bloku 43. Poslovni prostor ima 218 m2, nalazi se u sivoj fazi i biće prilagođen zahtevima budućih zakupaca.

Poslovni prostor biće opremljeni toaletima, čajnom kuhinjom, garderobom i elektro sobama. Nezavisni sistemi klimatizacije je na svakom spratu za svakog korisnika individualni sistem grejanja /hladjenja. Kancelarijski deo snabdeven je prozorima koji se mogu otvoriti. Garaža u tri nivoa je sa kolskim ulazom i rampama izmedju nivoa garaža (sprinkleri, punjač za električna vozila). Service charge iznosi 3.5eura/m2, a add-on faktor je 10%, budžet za opremanje je 300/m2

Odlična lokacija, luksuzna zgrada, recepcija, dva lifta, agregat.

Posrednička nadoknada iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Kuhinja,
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

AgentMiljan Krvavac

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Novi Beograd, poslovna zgrada, kancelarije

230m2 | 4.600 €
Najpoželjnija poslovna lokacija na Novom Beogradu. Neposredna blizina svih važnih tačaka. Prostran kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi. Može da funkcioniše kao open space ili kao odvojene kancelarije. Vrhunska oprema, ventilacija i infrastruktura. Cena poslovnog prostora je 20eura/m2 + 3.5e/m service charge sa svim troškovima. Moguć zakup više garažnih mesta. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Novi Beograd, kancelarije, poslovna zgrada

250m2 | 5.000 €
Najpoželjnija poslovna lokacija na Novom Beogradu. Neposredna blizina svih važnih tačaka. Prostran kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi. Može da funkcioniše kao open space ili kao odvojene kancelarije, u zavisnosti od potreba budućih zakupaca. Vrhunska oprema, ventilacija i infrastruktura. Prostor ima dve kancelarije organizovane kao open space, dve kancelarije odvojene staklenim pregradama, izdvojen prijemni deo gde se nalazi kuhinja, zastakljeni deo za pušače i mokri čvor. Service charge je 3.5e/m sa svim troškovima. Moguć zakup više garažnih mesta. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine..
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Novi Beograd, kancelarije, poslovna zgrada

80m2 | 1.600 €
Najpoželjnija poslovna lokacija na Novom Beogradu. Neposredna blizina svih važnih tačaka. Prostran kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi. Može da funkcioniše kao open space ili kao odvojene kancelarije. Vrhunska oprema, ventilacija i infrastruktura. Cena poslovnog prostora je 20eura/m2 + 3.5e/m service charge sa svim troškovima. Moguć zakup više garažnih mesta. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine..
Detaljnije