Novi Beograd, kancelarije, poslovna zgrada

Šifra nekretnine : 2683

Izdavanje 5.000 € - Poslovni prostor
250 m2CG III/VI  Štampaj
Lokacija: Blok 31 (Merkator) Ulica: Bulevar Mihajla Pupina novogradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

Najpoželjnija poslovna lokacija na Novom Beogradu. Neposredna blizina svih važnih tačaka. Prostran kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi. Može da funkcioniše kao open space ili kao odvojene kancelarije, u zavisnosti od potreba budućih zakupaca. Vrhunska oprema, ventilacija i infrastruktura. Prostor ima dve kancelarije organizovane kao open space, dve kancelarije odvojene staklenim pregradama, izdvojen prijemni deo gde se nalazi kuhinja, zastakljeni deo za pušače i mokri čvor. Service charge je 3.5e/m sa svim troškovima. Moguć zakup više garažnih mesta.

Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine..

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Parking (više mesta)
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

AgentMiljan Krvavac

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Novi Beograd, poslovna zgrada, kancelarije

230m2 | 4.600 €
Najpoželjnija poslovna lokacija na Novom Beogradu. Neposredna blizina svih važnih tačaka. Prostran kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi. Može da funkcioniše kao open space ili kao odvojene kancelarije. Vrhunska oprema, ventilacija i infrastruktura. Cena poslovnog prostora je 20eura/m2 + 3.5e/m service charge sa svim troškovima. Moguć zakup više garažnih mesta. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Poslovni prostor A klase, modernog dizajna

218m2 | 3.480 €
U ponudi poslovni prostor A klase na II spratu luksuzne poslovne zgrade u Bloku 43. Poslovni prostor ima 218 m2, nalazi se u sivoj fazi i biće prilagođen zahtevima budućih zakupaca. Poslovni prostor biće opremljeni toaletima, čajnom kuhinjom, garderobom i elektro sobama. Nezavisni sistemi klimatizacije je na svakom spratu za svakog korisnika individualni sistem grejanja /hladjenja. Kancelarijski deo snabdeven je prozorima koji se mogu otvoriti. Garaža u tri nivoa je sa kolskim ulazom i rampama izmedju nivoa garaža (sprinkleri, punjač za električna vozila). Service charge iznosi 3.5eura/m2, a add-on faktor je 10%, budžet za opremanje je 300/m2 Odlična lokacija, luksuzna zgrada, recepcija, dva lifta, agregat. Posrednička nadoknada iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Novi Beograd, kancelarije, poslovna zgrada

80m2 | 1.600 €
Najpoželjnija poslovna lokacija na Novom Beogradu. Neposredna blizina svih važnih tačaka. Prostran kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi. Može da funkcioniše kao open space ili kao odvojene kancelarije. Vrhunska oprema, ventilacija i infrastruktura. Cena poslovnog prostora je 20eura/m2 + 3.5e/m service charge sa svim troškovima. Moguć zakup više garažnih mesta. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine..
Detaljnije