BW King's Park, dvostrano orijentisan, bez provizije

Šifra nekretnine : 2529

Prodaja 537.888 € - Stan
124 m24.0 SobeCG V/XV  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona novogradnja Telefonskih linija: 1 

Predstavljamo vam četvorosoban stan na 5. spratu zgrade BW King's Park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe koja izlazi na terasu, kuhinje sa trpezarijom, tri spavaće sobe od kojih master spavaća soba ima zasebnu terasu, tri kupatila i vešernice. Terase su orijentisane ka Savskom parku i prema reci.
Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu.
Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaće prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije.

Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za kupce!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

AgentRanka Jugović

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

BW Quartet 4, trostrano orijentisan, useljivo do kraja 2024., bez provizije

4.0 | 137m2 | 532.888 €
Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 4. Stan se nalazi na 5.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i vešernice. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran stan sa pogledom na Savski park i pogledom na grad. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW Aurora, svetao, kompletno namešten, duplo gm

4.0 | 118m2 | 520.000 €
Na prodaju kompletno namešten stan u zgradi BW Aurora. Vrlo svetao stan, nalazi se na 18. spratu, predivan pogled na grad i veliki park. Sastoji se od: prostranog dnevnog boravka sa terasom, trpezarije, kuhinje sa ostavom, tri spavaće sobe od kojih je jedna master spavaća sa sopstvenim kupatilom i terasom, dva kupatila i vešernice. Lep raspored, odlicna pozicija u naselju, između parka i reke. Lepa zgrada, uredan ulaz, tri lifta. Recepcija, obezbedjenje 24/7. Stan se prodaje kompletno opremljen kvalitetnim nameštajem i belom tehnikom, a uz stan se prodaje i duplo garažno mesto od 30m2 po ceni od 40.000,00 eura. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW King's Park, sa baštom, orijentisan ka Savskom trgu

4.0 | 125m2 | 518.888 €
Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - King's Park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa direktnim izlazom na terasu, trpezarije i kuhinje, dve spavaće sobe, vešernice, dva toaleta, kao i master spavaće sobe sa zasebnim kupatilom i terasom. Stan ima privatnu baštu koja ima 14,52 m2 i nalazi se ušuškana između dve terase. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaju i prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu 25.000 eura. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke provizije
Detaljnije