BW Verde, odmah useljiv, lux, sa garažnim mestom

Šifra nekretnine : 2467

Prodaja 355.000 € - Stan
79 m23.0 SobeCG XI/XXIII  Štampaj
Lokacija: Beograd na vodi Ulica: Bulevar Vudroa Vilsona novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2022 

Prodajemo lux stan u prestižnom kompleksu Beograd na vodi, u najnovijoj zgradi Verde. Divan pogled na grad i reku.
Stan se sastoji od dnevno-trpezarijskog dela sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, vešernice kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom.
Obavezna kupovina garažnog mesta uz doplatu od 25.000,00 EUR.

Stan se prodaje prazan, sa ugradnim plakarima i kuhinjom, mogućnost kupovine i ostalog nameštaja uz doplatu. Blizina parka, TC Galerija, Kule Beograd.
Recepcija, fizičko i tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7.

U ovoj prodaji zastupamo vlasnika fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj
  • OPIS:Lux,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Teretni lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

AgentMiljan Krvavac

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

BW Verde, nov stan, garažno mesto

3.0 | 79m2 | 355.500 €
Prodajemo lux stan u prestižnom kompleksu Beograd na vodi, u zgradi Verde. Stan se nalazi na I spratu i sastoji od dnevno-trpezarijskog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na lođu, spavaće sobe, kupatila, vešernice kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Uz stan se prodaje garažno mesto po ceni od po 25.000,00 EUR. Kuhinja sa kvarc pločom, led rasvetom. Klima inverter. Blizina parka, TC Galerija, Kule Beograd. Recepcija, fizičko i tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

BW Eterna, pogled na park, uskoro useljivo

3.0 | 94m2 | 352.000 €
Uskoro useljiv stan u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Eterna. Po strukturi trosoban, useljiv do kraja godine. Izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.747 e/m2. Stan se nalazi na III spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, garderobera i vešernice. Stan je orijentisan ka parku, većina prostorija ima direktan pogled na Savski park. Dvostrana orjentacija, odličan raspored. Rok završetka izgradnje je poslednji kvartal ove godine! Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 25.000,00EUR. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika - fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Dedinje, sa dvorištem i parking mestom

3.0 | 87m2 | 350.000 €
Stan sa baštom u ulici Miloja Đaka na Dedinju. Nalazi se u prizemlju novije zgrade. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe, trpezarije sa kuhinjom, dve spavaće sobe od kojih jedna ima zasebno kupatilo sa đakuzijem, još jedno kupatilo i terase koja izlazi u privatno dvorište površine veličine 1 ar. Veoma kvalitetna gradnja, stan uređen po visokim standardim. Prvoklasni parket, švedske vodootporne boje za zid, centralno grejanje. Uz stan se prodaje i apartman od 24m2 kojem se pristupa iz dvorišta i koji trenutno služi kao magacin, ali može funkcionisati kao zasebna celina jer ima sopstveno kupatilo i zaseban ulaz iz zgrade. Cena apartmana je 30.000 eura. U oglašenu cenu stana je uračunato dvorište od 1 ara i parking mesto ispred zgrade. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene
Detaljnije