Šifra nekretnine : 2411

Izdavanje 1.800 € - Poslovni prostor
100 m2CG VI/VI  Štampaj
Lokacija: Palilulska pijaca Ulica: Ilije Garašanina novogradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

U ponudi stan pogodan kao poslovni prostor, u veoma lepoj zgradi u blizini Paliluske pijace na 6. spratu u ulici Ilije Garašanina. Prostor ima zaseban ulaz, zauzima skoro polovinu čitavog sprata zgrade i sastoji se od 4 prostorija predviđenih za kancelarije, dva kupatila, a neke od kancelarija imaju manje terase. U cenu je uračunato i jedno garažno mesto.

Zakupac plaća posredničku proviziju u visini od 50% od jedne mesečne zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Alarm
Nekretnina na mapi

AgentRanka Jugović

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Novi Beograd, kancelarije, poslovna zgrada

80m2 | 1.600 €
Najpoželjnija poslovna lokacija na Novom Beogradu. Neposredna blizina svih važnih tačaka. Prostran kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi. Može da funkcioniše kao open space ili kao odvojene kancelarije. Vrhunska oprema, ventilacija i infrastruktura. Cena poslovnog prostora je 20eura/m2 + 3.5e/m service charge sa svim troškovima. Moguć zakup više garažnih mesta. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine..
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Terazije, strogi centar, odmah useljiv

169m2 | 2.028 €
U ponudi poslovni prostor u strogom centru grada. Prostor se nalazi na trećem spratu i sastoji se od dva prostora otvorenog tipa, dve kancelarije, kuhinje, arhiva i dva mokra čvora. Cena prostora iznosi 12eura/m2+PDV, a service charge je 2-3 eura/m2. Izuzetno dobar raspored prostorija, svetao i funkcionalan prostor na odličnoj lokaciji. Video nadzor, Obezbeđenje 24/7. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Terazije, strogi centar, odmah useljiv

176m2 | 2.464 €
U ponudi poslovni prostor u strogom centru grada. Prostor se nalazi na mezaninu i sastoji se od pet kancelarija, prostorije koja može služiti kao recepcija, ostave, kuhinje, arhiva i dva mokra čvora. Cena prostora iznosi 12eura/m2+PDV, a service charge je 2-3 eura/m2. Izuzetno dobar raspored prostorija, svetao i funkcionalan prostor na odličnoj lokaciji. Video nadzor, Obezbeđenje 24/7. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.
Detaljnije